Viktig Endgame guide

Dakapo

Tidligere CM
Reaksjonspoeng
392
33F032789F4FED4CB86740DDA8908AA9.png

Vær vennlig å legg merke til at disse endringene ikke skjer automatisk. Det er også heller ingen garanti at dette skjer en dag eller omså en uke etter at kriteriene har blitt oppnådd. Vi vil periodevis sjekke over alle våre verdener for å se hvilke innstillinger dem har, og merke oss hvilke innstillinger som er nødt til å endres etterhvert. Ikke send en ticket eller mas på forumet å be om endringer i innstillingene etter at kriteriene har blitt oppnådd!


Det er verdt å merke seg at det ikke blir billigere gullmynter eller sånne ting før verden har startet endgame. Dette selv om medlemstallet faller under det som står under. Er verden fortsatt ikke stengt, ingen redusering.


Stenging av verden for nye spillere
Før en verden kommer inn i end game vil verden først stenges for nye registreringer. Dette skjer ca en uke før resten! Kunngjøringa av dette vil bli gjort på forumet, samt en notis på forsiden.


Fjerning av moral, muligheten til å restarte og lengre distanse på adelsmenn
Moral og muligheten til å restarte vil bli fjernet ca 1 uke etter at nye registreringer har blitt slått av. Avstanden en adelsmann kan bevege seg vil dobles etter ca 4 uker.

Fjerning av moral betyr at større spillere vil kunne angripe mindre spillere med full kraft. Fjerning av muligheten til å restarte betyr at dersom du blir adlet helt ned til 0 poeng, vil du ikke lenger kunne starte på nytt igjen på den verden. Det vil heller ikke være mulig å starte på nytt frivillig ved og gjøre det via innstillinger. Er du ute, så er du ute!

Lengre distanse på adelsmenn betyr ganske enkelt at dersom en adelsmann opprinnelig kan gå 100 felt, vil dem etter endringen kunne gå 200 felt.


Redusering av prisen på pakker/gullmynter til 1/2 av original pris
Vil bli implementert når medlemstallet faller under 600.


Redusering av prisen på pakker/gullmynter til 1/3 av original pris
Vil bli implementert når medlemstallet faller under 300.


Redusering av prisen på pakker/gullmynter til 1/5 av original pris
Vil bli implementert når medlemstallet faller under 120.




Hvordan vinner vi en verden?
En stamme kan stille et ønske om å få til en undersøkelse på hvordan verden skal avsluttes når dem eier 70% av spillerbyene, så fremst vinnerkrav ikke allerede er fastsatt.

Så snart en undersøkelse blir satt opp vil spillerne ha muligheten til å velge mellom 2 måneder, 3 måneder eller 100% dominanse. Det må minst være 50% på et av valgene for at det skal være gyldig. Skulle det ikke være klart hva som vinner etter at undersøkelsen avsluttes, vil det lages en ny undersøkelse.. men da kun med de to mest populære valgene!


Vennligst merk at det er kun stammen på rank 1 som vil bli kåret som vinner, og kun spillere i stammen på rank 1 vil motta premiumpriser.


----



Skatteverdener
Verdener som har skatter som vinnerkrav, har helt andre utgangspunkt enn verdener hvor det handler om å kontrollere et visst antall prosent av verdenen for å vinne.

Derfor vil ikke endringer bli gjort på en skatteverden før spillerantallet faller under 400; og da vil følgende endringer skje:
  • Verden stenges for nye registreringer
  • Prisen på gullmynter/pakker vil bli redusert til 1/3 av prisen - kun én gang. Videre reduseringer vil ikke forekomme!
  • Muligheten til å restarte faller bort
  • Moral fjernes (dersom aktivert)
 
Sist redigert:

Dakapo

Tidligere CM
Reaksjonspoeng
392
Noen endringer har blitt gjort her

  • Medlemstallet som kreves for halvering av priser til 1/2 har blitt endret fra 800 til 600.
  • Lagt til info om at denne generelle guiden ikke gjelder på verdener med skatter, men en egen del om skatteverdener har blitt lagt til.
 
Sist redigert:
Topp