Søkeresultater

 1. lowenan

  Gratulerer WIC og god jul!

  Da er v1 over.
 2. lowenan

  V1 champions finale

  Min post var en klar overdrivelse, men kanskje vanskelig å forstå? Både MD og Tommy (det samme gjelder også en gruppe andre inkl. meg) har noen tusen fiendebyer på samvittigheten, så synes ingen skal skamme seg over det. Denne konkurransen er veldig hypotetisk, og det er vanskelig å vite hva...
 3. lowenan

  V1 champions finale

  Hadde jeg hatt en av dere nord for meg, og den andre sør for meg, hadde jeg likevel hatt enkel match, med venstre hånd bundet bak ryggen og svart lapp på høyre øye.
 4. lowenan

  Historien til v1

  Jeg tror de fleste som har vært i IB-familien og nå i WIC har trivdes, men det har vært mange personligheter innom i løpet av fem år, og alle vil ikke alltid gå like godt sammen. Men dette er ikke en konkurranse i å være den hyggeligste stammen, men om å være den som adler mest av fienden og går...
 5. lowenan

  Tw Champions kvartfinale

  Både oppsettet og stemmegivningen generelt bør tas med en stor klype salt, i bunn og grunn er dette en popularitetskonkurranse.
 6. lowenan

  Ryktebørs

  Egentlig et godt poeng, men er nok noen fra WIC hva hver eneste verden som er vunnet på TW.no. Er mange av oss som har spilt på flere verdener.
 7. lowenan

  Ryktebørs

  Godt sagt Kristin. Om folk/stammen bestemmer seg for å slutte, får dere ha lykke til videre.
 8. lowenan

  Nedtelling JPTG

  De har nå: 35817 byer (edit: 40494 etter KS gikk inn i stammen igjen).
 9. lowenan

  Ryktebørs

  Vi havnet ikke tilbake på alle fronter, det er vel nettopp det som er poenget. Utfordringer ulike plasser, blant annet i sør er korrekt. Men som Paalodin skrev så hadde vi svært dyktige spillere i bakkant som etter hvert erobret tilbake det som var tapt.
 10. lowenan

  Ryktebørs

  Det er faktisk en helt annen situasjon. vår side hadde jobbet seg fram til det området, mens JPTG har tapt terreng og medlemmer over lang tid. Det vil alltid være utfordringer i en krig. V1 hadde vært over for lengst om en stamme aldri hadde opplevd noe motgang. Jeg har spilt v1 siden våren...
 11. lowenan

  Ryktebørs

  Kartet alene er nok til å motbevise dine påstander om at man var trengt opp i et hjørne, tror også om du ser på statistikk så har de store spillerne i WIC knapt tapt byer til fienden. Tror det heller er snakk om feiltolking fra din side enn løgn i denne saken. Er man i en stamme/ledelse så må...
 12. lowenan

  Ryktebørs

  At vi samlet var mindre enn motstanderne skal jeg være med på, men det var ikke fordi vi ble kjeppjaget til det sør-østlige hørnet på kartet. I 2008 bestod verden av mange stammer som satte sitt preg på verden, og hvem som skulle lede an fremover var vanskelig å spå. Innen 2009 var partene...
 13. lowenan

  Ryktebørs

  Helt klart MD. Har vært mange forrædere mot vår side, men de blir alltid knust.
 14. lowenan

  Ryktebørs

  Om du snakker om hele vår side av krigen, har vi aldri vært presset i et hjørne på kartet. Det er i så fall en merkverdig feilaktig påstand.
 15. lowenan

  Undersøkelse

  Storm i et vannglass. Det har helt klart vært et ønske på v1 om å få en avklaring på vinnerkravene, også fra ledelsen i den største stammen.
 16. lowenan

  Undersøkelse

  Nå er vi tilbake på tåpelig flisespikkeri. Det bør være en selvfølge at teamet kan lage en slik undersøkelse om de ønsker det.
 17. lowenan

  Undersøkelse

  Om jeg har ordlagt meg feil så beklager jeg det, men håper likevel dere nå kan ta denne diskusjonen vekk fra denne tråden, slik at vi kan komme tilbake til hva dette faktisk dreier seg om. Takk.
 18. lowenan

  Undersøkelse

  Ser ikke ut som hva jeg skrev gjorde noen forskjell, så regner med at vi må lese flere sider om dette. Kanskje man kan lage en ny tråd i et forum som omhandler regler og hva teamet gjør, så kan vi som vil diskutere V1 og denne undersøkelsens resultat ta det her?
 19. lowenan

  Undersøkelse

  Så lenge undersøkelsen er nettopp rettferdig og riktig, så er klagene helt irrelevante og dermed heller ikke legitime, og jeg håper jeg slipper å lese mer om de.
 20. lowenan

  Undersøkelse

  Der må jeg si meg uenig med deg. Det at man fyller tråden med klager på en god og nødvendig undersøkelse er nettopp det jeg kommenterte, og dermed er det helt sentralt til mitt poeng.
Topp