Viktig Automatisk kontosletting

En tråd i 'Kunngjøringer' startet av TrAnxZ, 15. Mai 2018.

Del denne siden

  1. TrAnxZ

    TrAnxZ Tidligere CM

    Reg.:
    18. Jun 2008
    Innlegg:
    3.032
    Liker mottatt:
    297
    Kjære spillere,

    I dag ønsker vi å dele litt viktig informasjon med dere relater til spillkontoer.

    Merk: Det har kommet endringer til informasjonen under. Endringene finner du nederst i denne tråden.

    Fra og med den 22. mai 2018 vil følgende endringer bli implementert:
    • Vi vil automatisk slette alle spillkontoer som ikke har logget inn i spillet i løpet av 12 måneder (eller lengre)
    • Når vi fjerner en spillkonto vil også den assosierte forumkontoen bli slettet. Denne identifiseringen blir gjennomført basert på brukernavet.
    Dette betyr at å ha forskjellige navn på forumet og i spillet kun vil være mulig om du har flere spillkontoer som aktivt brukes (minimum innlogging en gang per 12 måneder for å unngå automatisk sletting).

    Om dine spill- og forumkontoer ikke har samme brukernavn kan det fra og med den 22. mai skje at det kommer en forespørsel om sletting. For å unngå at en konto slettes med uhell, er det en syvdagersperiode før selve slettingen tar sted. Denne slettingen kan ikke reverseres! Etter at en konto har blitt forespurt sletting (av en spiller eller automatisk) vil en privat melding automatisk sendes til den assosierte forumkontoen. Om du mottar denne meldingen og ikke initierte slettingeforespørselen, vennligst kontakt support umiddelbart!


    https://support.innogames.com/login/to/game/tribalwars/market/no


    For å oppsummere

    • Om du har en spillkonto men ikke en forumkonto, er alt bra. Du behøver da bare å være oppmerksom på at vi sletter inaktive kontoer automatisk etter 12 måneder med inaktivitet.
    • Om din spillkonto og forumkonto har samme navn, er alt bra. Du behøver da bare å være oppmerksom på at vi sletter inaktive kontoer automatisk etter 12 måneder med inaktivitet.
    • Om din forumkonto har forskjellig brukernavn fra din spillkonto, vennligst ta kontakt med support for å få ditt brukernavn endret. Eller:
    • Om du kun har en forumkonto men ingen spillkonto lengre, vennligst opprett en ny spillkonto med ditt forumbrukernavn. Om dette ikke er mulig, vennligst ta kontakt med support.
    • Du vil få beskjed på forumet og via e-post når din konto er i ferd med å bli permanent slettet. Vennligst sørg for at du bruker en gyldig e-postadresse.
    • Om du mottar en slettenotifikasjon på forumet uten at du har forespurt denne selv, vennligst ta kontakt med support.
    • Din forum- og spillkonto vil dele det samme brukernavnet og vil bli synkronisert når du endrer ditt navn i spillet, mens e-postadresse og passord vil være separat.
    Om du har noen spørsmål, vennligst gi oss beskjed!


    Med vennlig hilsen,

    Tribal Wars-teamet
     
  2. TrAnxZ

    TrAnxZ Tidligere CM

    Reg.:
    18. Jun 2008
    Innlegg:
    3.032
    Liker mottatt:
    297
    Kjære spillere,

    I dag ønsker vi å informere om en forbedring til endringene for automatisk kontosletting vi annonserte i går.

    Systemet vil nå også registrere forumaktivitet. Dette betyr at så lenge du er aktiv i spillet ELLER på forumet, så vil din konto være merket som aktiv. Dette betyr at automatisk sletting etter 12 måneder kun gjennomføres om du ikke har logget inn på spill eller forumkontoen i løpet av 12 måneder. Før slettingen gjennomføres vil en automatisk e-post informere om den kommende slettingen.

    Derfor, for å korrigere vår tidligere annonseringen, vil prosedyren være slik:
    • Vi vil automatisk slette alle kontoer som ikke har logget inn i spillet eller på forumet de siste 12 månedene (eller lengre).
    • Når vi fjerner en spillkonto, vil også den assosiserte forumkontoen bli slettet. Denne identifiseringen gjøres ved bruk av brukernavn.
    • Navnet på forumkontoer vil automatisk endres om den assosisete spillkontoen endrer navn.
    Dette betyr at å ha forskjellige brukernavn på forumet og i spillet kun vil være mulig om du har flere spillkontoer som aktivt brukes. Dette betyr at de alltid må ha logget inn minst en gang de siste 12 månedene i spillet eller på forumet for å unngå automatisk sletting. For å unngå at en konto slettes med uhell, er det en syvdagersperiode før selve slettingen tar sted. Denne slettingen kan ikke reverseres! Etter at en konto har blitt forespurt sletting (av en spiller eller automatisk) vil en privat melding automatisk sendes til den assosierte forumkontoen. Om du mottar denne meldingen og ikke initierte slettingeforespørselen, vennligst kontakt support umiddelbart!

    Med vennlig hilsen,

    Tribal Wars-teamet