Event Caves of Greed

Mafa3k

Community Manager
Community Manager
Reaksjonspoeng
10
logo.png


Caves of Greed


Hilsen krigere,

Forbered dere på et nytt eventyr i Tribal Wars! Vi er glade for å kunngjøre vårt kommende arrangement, "Caves of Greed", som lanseres 24. mai 2023. Dette er et rouge arrangement hvor du kan velge din egen vei gjennom arrangementskartet, med tre baner å velge mellom og sporadiske muligheter å gå over til andre kjørefelt.

map.png

Mens du reiser gjennom kartet, vil du kjempe mot fiender og oppgradere statistikken din, med sjansen til å tjene rubiner underveis. Bruk rubinene til å kjøpe varer fra butikken og forberede deg på enda større utfordringer. Men vær advart: Hvis helsen din når null, vil du bli beseiret og kartet vil nullstilles, med fiender og statistikk som går tilbake til sine basisnivåer. Det eneste du vil beholde er rubinene du har samlet.

battle.png

For å komme deg gjennom arrangementet, må du administrere energien din med omhu. Du starter med 10/10 energi, og den vil regenerere ett energipoeng for hver time du har mindre enn maksimum. Du kan også kjøpe ekstra energi med Premium Points, men velg med omhu mellom påfyllingsalternativer på 1, 5 eller 10 energier.

Stats​
Inventory​
Ikke glem å holde øye med statistikken din, inventaret og selve kartet. Du vil se helse, skade, rustning og kritiske angrepssjanser på venstre side av skjermen, og beholdningen din av tre forskjellige handelsvalutaer til høyre. Kartet består av 18 felt, inkludert kamp-, begivenhets-, skatt-, kjøpmann-, sjefs- og fremrykningsfelt, med veier og kryss å navigere underveis.
stats.png
inventory.png

Vi håper du er spent på å ta fatt på "Grådighetens huler" og bevise dine ferdigheter som kriger. Lykke til, og måtte skjebnene smile til deg!

Vennlig hilsen,
Ditt Tribal Wars-team
 
Topp