Den mektigste snuoperasjonen innen .no?

zippymaster

Blomstevase
Reaksjonspoeng
566
Den 31.07.16 ble verden 24 offisielt avsluttet, noen dager på etterskudd, men la oss ikke henge oss opp i en slik bagatell når vi har vært vitne til en slik bragd og historie dette har vært.

V24 har inneholdt det så mange har savnet, de store intrigene, skuespillet, sluheten, seigheten og ikke minst forræderiet. Med ypperlige innstillinger for folk flest og er det ingenting å si på at v24 var en heidundrandes morsom server.

Historien er lang, men likevel helt enestående i sitt slag med en overlegen stamme i PP-Pro som kjørte over alt og alle, så mye at flere av de store profilene i motstammene (Origin) som HolyHeLL, Chaosisalex & Regal med heller svakere argumenter. Motstanden ble nok heller ikke styrket av de mange interne urolighetene mellom store deler av -D-/-F- (Origin) der vi kan nevne mange kontoer i stridighetene deriblant FinalBarrage, Kan Vi Ikke Være Venner, Themis, Toniden, Carneolt, Starboy, Fatal, Dr.Robert m. flere. Høyst i tottene var nok jeg som utga meg for å være en 24 år gammel feminist i studier av kjønnslitær litteratur ved UiO med en ekstrem sexlsyst på både kvinner og menn + Stian på Dr. Robert. Debattene var lange, kranglete og direkte umodne av den daværende leder Dr. Robert. Utdragene fra debattene vil beklageligvis mangle i denne tråd da tråder ble stengt, hemmeliggjort av Stian, men kan likevel huskes som et rabalder uten like. For dem som gjerne vil mimre litt kan du lese litt i denne tråden, eller denne, eller denne, og ja, ikke minst denne. Mer godsaker finnes også helt klart fra v24, men dem får dere lette opp selv.

Likevel skjedde det en drastisk endring i det jeg gikk ut fra skallet som Mari og PG + Fredrik kom inn på Toniden kontoen. Med det ønske om å spille med hverandre etter v23 og være med på å gi Fredrik hans første seier på TW som motivasjon ble murene satt opp og en hard krig mot en overlegen fiende til nå ble satt i gang. Det er uten tvil at mye av denne seieren kan hedres til en trio som styrte det meste fra PÅLLY/United side med både kv.er, front og aktivitet av viktighet. Themis, Toniden & Jon Snow. Dette tydeliggjøres i store deler av lista av vinnerstammen som de fleste knapt aner hvem er, og som heller ikke har bidratt mer enn å øke verdensdominansen de nødvendighetene som behøvdes.

Likevel var det sammen at vi klarte å ta ned spiller etter spiller og stable oss mer og mer på beina og gjøre TW-champions konkurransen til en skamme der vestfronten ble holdt til tross for en stor differanse i styrke og Toniden & JS. herjet på nordøstsiden med "King of Defence" m. flere, til slutt ble den store utholdenheten for mye for $$$/MO/LF og seieren til Sølvguttene (PÅLLY) ble mer og mer sannsynlig. Så skjedde det forventede, PIMP ga opp og seieren var i hovedsak vunnet og nå er den også avsluttet. Det har vært et strålende eventyr der de som har håpet og trodd har lyktes, dette er vel unt og fortjent!

En ekstra takk vil jeg gi til:

- PG & Fredrik
Denne seieren hadde aldri vært mulig uten dere, og det vet hele stammen, godt kjempet!
- Mathias & Øyvind
Ble ansett som det svake leddet i fronten, men gjorde de skuelystne til skamme og hadde helt sentrale bidrag i seieren!
- Teacher & Paalodin
Uutholdenhet, skarphet og slibrighet. 3 ord, nok for å definere dere. Det er få personer som klarer å sette stammen så høyt foran seg selv som individer som dere, makeløs innsats når dere kom til fronten og!
- Kvello
Den usynlige kjempe, helt ukjent for folk utenfor, men en løve som forfjamset fiendene gang på gang!
- Pax Era
Hans idioti ga oss andre motivasjon og latter, viktige bidrag
- Linoko
Scriptstjernen som aldri ga opp, det var en glede å spille v24 med deg
- Starboy
Bare sånn for å få nevnt deg i denne tråden :D
- Simon127
Newben som alltid var hyggelig, en deilig seier var det!

Themis OuT
 

-TK-

Populær på forumet
Reaksjonspoeng
250
Gratulerer med seieren, slik dere overkjørte oss var det fullt fortjent!
 

Nerder av Stål

Ganske godt likt medlem
Reaksjonspoeng
94
Gratulerer med seier, og syns kvello burde få litt mer credz for det han gjorde i øst en det han faktisk har fått. Han adla kanskje ikke mest, men gjett om han deltok.
 
Topp