Den store skam

zippymaster

Blomstevase
Reaksjonspoeng
566
NATO

Det er egentlig alt som trengs å sies, men Pål den barmhjertige har likevel følt en så stor etterspørsel i en dypere analyse av siste dagers hendelser at han føler en plikt og dåd til å utøve et større referat.

NATO slo briljant ned Virus og Lære sin aksjon i går, noe som med pump og prakt ble slått opp her på forumet. Noe som er naturlig med et resultat av et tap på 3 byer når man slår ut over 100.000 enheter. Resultatet lar seg gjøre, spesielt når 2 av byene som går tapt er for en kar de i liten grad bryr seg om. Men, det som er en større bragd enn å kun miste 3 byer mot en så god aksjon som vi kjørte, er å få de resultatene som aksjonen ga når motstanderen har hele planen din.

Det stemmer, NATO m. fl. hadde vår konkrete plan over 48 timer før den startet, likevel klarte de ikke å stå i mot. Da bør det være lov med litt selvskryt, så her kan vi klappe oss på skulderen og si godt jobba mate, deilig er det!Du lurer kanskje på hvorfor dette skulle gjøre oss fornøyde? Vi må jo tydeligvis ha en spion i alliansen vår, vel, resultatet av våres undersøkelser tyder i større grad på at fienden har fått en voldsom frykt for oss og derfor heller har tatt i bruk ekstraordinære metoder for å klare å gi oss motstand enn at vi har noen som lekker info. Dette er selvsagt en fryd. Spesielt når vi likevel klarer å adle 3 byer av dem :D:D

 
Sist redigert:

battodaiyo

Ganske godt likt medlem
Reaksjonspoeng
54
Jeg har egentlig lyst å uttale meg, men det blir alltid så ukomfortabelt når man skal snakke med themis !

Godt jobba med 3 byer! dere har trossalt ikke mistet en eneste by i virus eller lære etter aksjonen så! :D