Den store skam

zippymaster

Blomstevase
Reaksjonspoeng
566
NATO

Det er egentlig alt som trengs å sies, men Pål den barmhjertige har likevel følt en så stor etterspørsel i en dypere analyse av siste dagers hendelser at han føler en plikt og dåd til å utøve et større referat.

NATO slo briljant ned Virus og Lære sin aksjon i går, noe som med pump og prakt ble slått opp her på forumet. Noe som er naturlig med et resultat av et tap på 3 byer når man slår ut over 100.000 enheter. Resultatet lar seg gjøre, spesielt når 2 av byene som går tapt er for en kar de i liten grad bryr seg om. Men, det som er en større bragd enn å kun miste 3 byer mot en så god aksjon som vi kjørte, er å få de resultatene som aksjonen ga når motstanderen har hele planen din.

Det stemmer, NATO m. fl. hadde vår konkrete plan over 48 timer før den startet, likevel klarte de ikke å stå i mot. Da bør det være lov med litt selvskryt, så her kan vi klappe oss på skulderen og si godt jobba mate, deilig er det!

Keep+up+the+good+work+mate+_b09cddf20f43e6e855604aa25212b9f9.jpg


Du lurer kanskje på hvorfor dette skulle gjøre oss fornøyde? Vi må jo tydeligvis ha en spion i alliansen vår, vel, resultatet av våres undersøkelser tyder i større grad på at fienden har fått en voldsom frykt for oss og derfor heller har tatt i bruk ekstraordinære metoder for å klare å gi oss motstand enn at vi har noen som lekker info. Dette er selvsagt en fryd. Spesielt når vi likevel klarer å adle 3 byer av dem :D:D

banned.png
banned.png
banned.png
 
Sist redigert:

battodaiyo

Ganske godt likt medlem
Reaksjonspoeng
54
Jeg har egentlig lyst å uttale meg, men det blir alltid så ukomfortabelt når man skal snakke med themis !

Godt jobba med 3 byer! dere har trossalt ikke mistet en eneste by i virus eller lære etter aksjonen så! :D
 
Topp