Det er nå offisielt....

Pubertale Leif

Guest
Da var det et faktum; "Stammen Tactical Tea Baggers har erklært krig mot stammen Toxic Air!".

På alle måter bør man være kritisk til erklæringen, den er ganske enkelt lite gjennomtenkt og ikke verdig hverken ~TA~ eller TTB. For den nysgjerrige ser erklæringen ut som følger:

Hei kjære venner!

Dere ligger på førsteplass, vi ligger på andreplass.

Det er taktisk rett å fly på dere, måtte den beste vinne og masse hugz vettu :)
Man kommer ikke unna det, fantasien er fullstendig fraværende. Forklaringen om at det er "taktisk rett" er svada. Selv om man hadde skrvet den om til; "taktisk korrekt", slik man burde er den svada. ALLE vet at taktikk er et ikke-tema i TW. Men det får vi gjort lite med nå, krigen er et faktum, og det gjenstår nå bare et spørsmål:For ingen andre enn seg selv (såfremt ikke TTB velger å si at det også er på velge av hele stammen)
- Pubertale Leif
 

Pappa betaler

Guest
En pappolistisk ekshortasjon

Den trojanern virusprogrammet ditt nettopp fant var erklæring nok fra meg Stian. JEG HATER DEG. OG JEG HATER KRIG.Kan ikke alle bare være venner? La oss så ferske, fargerike blomster i en frisk, og frodig jord. Blomster som representerer kjærlighet, likestilling og fred. Blomster som skal vokse i alle lengder og fasonger du kan tenke deg. Et mangfold av blomster, unike blomster. Unike individer. Blomster.Kan ikke vi alle oss mange bare være venner?
 
Sist redigert av en moderator:

Pappa betaler

Guest
Gelato, fugato, rabato, rebato, obligato, sforzato, inamorato, legato?