Event Diamant Gruve

Mafa3k

Community Manager
Community Manager
Reaksjonspoeng
10
Amber.png
ametist.png
Diamond.png
Emerald.png
Opal.png
ruby.png
sapphire.png
Topaz.png
Disse nyhetene kom akkurat: våre gruvearbeidere har funnet en ny type edelsten nede i gruvene!
Gardister ble fort sendt ut til minene for å være sikre på at ingen edelstener skulle gå... vel, savnet!

Handelsmenn, håndverkere og leiesoldater fra hele verden, er nettopp kommet, og de er klare til å tilby sine tjenester i retur for noen av de dyrebare og fargerike steinene.
Vil du bli med dem?


Kjære spillere,

i dag vil vi annonsenere en ny og kommende event: "Diamant Gruve". Under denne eventen så kan du samle praktfulle edelstender og gjøre de om til verdifullt bytte!


Eventen
Diamant Gruve eventen er delt i flere runder, hver av dem varer i åtte timer. Når du åpner event skjermen, vil du se en gruvevogn som inneholder tre edelstener. Alle spillere vil motta en gratis gruvevogn per runde. Det er også en sjanse til å tjene en ekstra gruvevogn per runde når du bygger bygninger i landsbyene dine.Edelstenene er av forskjellige sjeldenhet og kan brukes til å lage kraftige belønninger! De tilgjengelige gjenstandene til håndverket finnes på bunnen av event skjermen, sammen med deres krafting krav. Disse gjenstandene endres hver 24. time, derfor kan nye gjenstander bli laget!En gang per runde er det også mulighet til å bytte ut en enkelt edelstener for en fast belønning . Du kan se disse fordelene i linjen under dine tilgjengelige edelstener. Disse belønningene vil forbli de samme gjennom eventen. Du kan bare få hver av dem en gang per 24 timer.Når eventen slutter, blir alle dine gjenværende edelstener fjernet . Så vær så snill å handle edelstenene dine før eventen slutter!

screenshot event.png
Materials
Basismaterialene for denne eventen er syv forskjellige eventspesifikke edelstener:
  • Amethyst
  • Opal
  • Topaz
  • Amber
  • Emerald
  • Ruby
  • Sapphire
  • Diamond


Opal.png
Topaz.png
Amber.png
ruby.png
ametist.png
sapphire.png
Diamond.png
Emerald.png


DetailsEvent starter 24. November 2022 til 28. November . Denne eventen vil bare være tilgjengelig på Normal og Casual verdener . Vær oppmerksom på at det kan ta noen minutter før arrangementet vises for hver spiller.Vi håper du liker "Diamant Gruve" eventen. Som i alle tilfeller ser vi veldig mye frem til din tilbakemelding, som du kan gi i denne i kommentarene under her!

God jakt!
 
Topp