FA Dodge

Jato Link

Forumstjerne
Reaksjonspoeng
590
FA Dodge
Flere backtime-triks, bitches

Av Jato Link

«Så slik kan man altså enkelt dodge en backtime. Alt du trenger er helt middels ferdigheter i å sende adelstog, og et snev av intelligens, så vil aldri backtimes plage deg igjen...
...Unntatt når du kun har 1 by. Da er du screwed»

- Jato Link: Dragonfly Dodge


Vel, du er ikke helt screwed.


FA Dodge. Dette blir kort og godt, dere. Fordi dette er enkelt. Det er faktisk så enkelt at sikkert halvparten av dere har tenkt på det før, og den andre halvparten av dere ville tenkt på det hadde dere pleid å tenke i det hele tatt. Men for de av dere som liker å la andre gjøre tenkingen for dere (jeg dømmer ingen), her er tidenes mest chillax maddafakka måte å dodge backtimes på.

Okei, okei, okei. Vi har vært her før, gutta. Dere har sendt angrep på en eller annen døgenikt som så rød ut på kartet, og angrepet gikk ganske bra det i grunnen. Ikke rød rapport i hvert fall. Det er rart hvordan rødt alltid skal forbindes med kjipe ting i Tribal Wars. Troppene dine er på vei hjem mens de glad og fornøyd traller på kjenningsmelodien til Fraglene. Klapp klapp. Så plutselig får du innkommende angrep. Krise i leiren! Og utenfor også!

Du har forresten bare 1 by så du kan ikke bruke dragonfly dodge, det ville ødelagt eksempelet mitt. Dessuten er backtimen dritbra beregnet og treffer sånn noen få millisekunder etter angrepet ditt fordi døgenikten du angrep viste seg å være kjempeflink i Tribal Wars og heter sikkert Jato Link eller noe sånt, så du vil helst slippe å måtte bruke «angrip igjen med alle tropper» bokmerke som en annen tosk fra 2008. Du sender selvsagt først og fremst bort eventuelle uføretrygda angrepstropper som har blitt hjemmeværende mens resten var på tokt, men hva gjør du så?

Jo, du åpner Farm Assistant. Så skriver du inn nøyaktig så mange tropper som returnerer fra angrepet ditt i for eksempel A-rubrikken. Hvis du har 5469 øksemenn på vei hjem så skriver du det. Har du 1253 øks og 450 LK så skriver du det. Dere skjønner hva jeg mener. Skriv inn de troppene du ikke vil at skal dø i FA. Det kan for eksempel se ut slik som dette:

f7a0f2bc0d30c4eea261230d5051f5f7.png


Så venter du. Lenge. Vent til det er ca 1 minutt igjen til troppene dine returnerer. Og 1 minutt og 30 millisekund til backtimingen treffer. Deretter går du inn på rapporter og åpner deg en tilfeldig farmerapport på en tilfeldig gråby. Så scroller du ned til speidingen av landsbyen og dobbelsjekker at A-knappen din er der den skal være. Det er den mest sannsynlig. Hvis den er det så vil det se sånn ut:

0caaff38f92a00fd4c17a903a26b6298.png


Du må innpå en rapport fordi hvis du prøver å gjøre det via FA-siden vil knappen se sånn ut, og det er dumt. Da får du ikke sendt troppene dine. Så gjør det via en rapport.

I rapporten din kan du holde musen din rolig over A-knappen og så vil det dukke opp en boks hvor det står hvor mange tropper som blir sendt ut om du trykker på A. Det burde være like mange som det kommer tropper hjem fra ditt tidligere angrep. Så venter du litt til.

Når det er ca 5 sekunder igjen til troppene dine returnerer begynner du å spamme A-knappen. Trykk som en gal. Trykk, trykk, trykk! Det som vil skje da er at så snart troppene dine kommer hjem vil de bli sendt ut igjen. Og noen millisekund senere vil backtimingen treffe en forhåpentligvis relativt tom by.

Gratulerer, du har dodget en backtime.


Bare sånn avslutningsvis er det sikkert greit å ta med baksiden av medaljen. Det er nemlig en grunn til at jeg skrev øverst at du ikke er helt screwed hvis du bare har 1 by. Du er nemlig litt screwed.

Du kan nemlig ikke dodge med rambukker, katapulter og adelsmenn via FA. Hvis troppene som returnerer inneholder noen av disse troppetypene bør du bruke Dragonfly Dodge (hvis du har 2 offbyer) eller bokmerkedodging (hvis backtimingen kommer et godt stykke bak troppene dine). Hvis du ikke stoler på bokmerkedodgingen betyr FA Dodge at du mister verkstedtroppene dine og adelsmannen din. RIP in peace.


TL;DR
Hvis du blir backtimet, bare før inn troppene som returnerer i A- eller B-rubrikken i FA, gå til en tilfeldig rapport der du farmer en gråby og spam A- eller B-knappen like før troppene dine returnerer. Dessverre kan du ikke dodge rambukker, katapulter og adelsmenn via FA.
 
Sist redigert:
Topp