Viktig Forbedringer i personvern

Status
Stengt for ytterligere svar.

TrAnxZ

Tidligere CM
Kjære spillere,

Vi ønsker å takke dere for å være lojale spillere, og for deres tillitt når dere spiller og samhandler med andre spillere i Tribal Wars.

I dag ønsker vi å bygge på denne tilliten, og informere om endringene til vår personvernpolicy.

Hvorfor gjennomføres endringene?

Nye lover for datalagring går i kraft over hele verden dette året, og EU sin General Data Protection Regulation (GDPR) setter nye krav for å forbedre beskyttelsen av personvernrettighetene dine.

Oppdateringen til vår personvernpolicy reflekterer alle endringene vi har gjennomført for å sikre at din private informasjon lagres så trygt som mulig når du bruker våre tjenester.

Hva er disse endringene til personvernpolicyen? Fra når er de gyldige?

Oppdateringen til vår personvernpolicy sikter på å gi en bedre oversikt over hvilken informasjon vi lagrer og hvorfor denne informasjonen trengs for å gi deg den beste brukeropplevelsen i våre spill.

Vår nye personvernpolicy er gyldig fra og med den 25. mai 2018, og kan finnes her: https://legal.innogames.com/staemme/nb_NO/privacy

Oppdatert 04.06.18 - Den oversatte versjonen av personvernpolicyen finner du nå her: https://legal.innogames.com/staemme/nb_NO/privacy

For øyeblikket er vår nye personvernpolicy kun tilgjengelig på engelsk og tysk. For å gjøre det lettere vil vi tilby en oversatt versjon snart. Vi vil informere in-game så snart den er tilgjengelig på norsk.

Hva annet endres for meg? Må jeg gjøre noe?

Hovedendringen er slik at du kan ta mer kontroll over informasjon som lagres for forum- og spillkontoer.

Om du ønsker å se over og endre innstillingene for lagring av informasjon, kan du enkelt gjøre dette fra kontoinnstillingene (for spillet og forumet).

Dette er helt frivillig og tilgjengelig for din bekvemmelighet.

Om du har spørsmål, vennligst ta kontakt med oss.

Tribal Wars-teamet
 
Sist redigert:
Status
Stengt for ytterligere svar.