Forslag til runde 21

Olve

Populær på forumet
Reaksjonspoeng
407
Min favoritt HP var en med så latterlig mange barbs at nærmeste spiller var et halvt kontinent unna (føltes slik). HP er noe som skal være forskjellig fra vanlige verdener, ikke bare en vanlig verden med høyere fart. Her skal man teste ut den dummeste ideen man kan tenke seg, den vrien som Innogames aldri ville latt skje ellers osv. Ha det litt artig Ole, hiv oss inn i noe helt merkelig og se kem som klare å få til settingsa fortest.

Grunnen til No-Haul, minimal farming er for å gjøre mengden spillere på accs mindre, og la solo kontoer være en ting som sagt. Det å dra me sæ en Australer eller døgne de første 3 dagene skal såklart gi dæ en "leg up", men skal ikke være adels 3 dager før :)
 

Olve

Populær på forumet
Reaksjonspoeng
407
Er det et større ønske for slike innstillinger på HP enn normale verdener?

Det er d, men d e heilt umulig å få t noe anne enn din vanlige verden uttafor HP. inno bruker formelen som hoster opp mest peng, og laga ikke noe server som vara lengre. D å ha høy ratio på barbs betyr at verdenen vara lengre, og når du går mot slutn e d færre kontoa som betale for PK/KA osv, og mindre use i å bruk PP på marketdet og lignanes.
 
Topp