Event Halloween 2023

Mafa3k

Community Manager
Community Manager
Reaksjonspoeng
10
Kjære spillere,

De skumle festlighetene er her! For å feire den kriblende tiden på året vil den mektige ravnen åpne hvelvet vårt i en begrenset periode for å gi deg sjansen til å få mystiske gjenstander som kan hjelpe deg på slagmarken.

Dørene til hvelvet åpnes ved 30 Oktober kl 14:00 og lukkes igjen 2 November KL 14:00.

ds_halloween_main.png

En gang om dagen vil hvelvet avsløre innholdet for deg. Før du kan velge, vil elementene bli blandet og skjult. Nå kan du velge én flis for å avsløre premien som er skjult bak den.
Du vil få lov til å åpne én flis gratis hver 24. time. Tolv timer senere vil du få et nytt fritt valg. Men disse er kun gyldige for gjeldende dag, så sørg for å bruke dem før timeren går ut!

Ved siden av gjenstandene du kan vinne, er det tre ravnefavoritter du kan få. Disse vises også i linjen under banneret. En vil tillate deg å åpne den neste flisen gratis, en annen vil avsløre en tilfeldig flis for å vise deg hva som ligger under og gjøre det lettere for deg å bestemme om du vil ha den, og den tredje vil automatisk doble ditt neste valg. Husk at alle tjenestene du avslører blir automatisk brukt til ditt neste valg; de bærer til og med over til neste dag. Men det er ingen måte å lagre dem til senere, så velg med omhu!

Når du har låst opp alle brikkene, må du enten vente til telleren i øvre høyre hjørne går tom, eller du kan bestemme deg for å fylle opp flisene. Men pass på! Varene vil være de samme som før; du vil ikke få et nytt utvalg. Gjenstandene i hvelvet vil bare bli erstattet med andre når tidtakeren går ut.

Vi ønsker dere alle lykke til og måtte ravnen bringe dere lykke og lykke!

Vennlig hilsen,
Tribal Wars-teamet ditt
 
Topp