Event Halloween-event

Status
Stengt for ytterligere svar.

TrAnxZ

Tidligere CM
Reaksjonspoeng
297
Halloween-event


Kjære spillere,

Skumle festiviteter er her! For å feire denne spennende tiden på året vil den mektive ravnen åpne hvelvet i en begrenset tidsperiode, for å gi deg sjansen til å skaffe mystiske gjenstander til å hjelpe deg på slagmarken. Eventen vil starte den 31. oktober klokken 15:00 og avslutte den 4. november klokken 15:00.En gang om dagen vil hvelvet avsløre sitt innhold til deg. Før du får velge fra hvelvet vil gjenstandene blandes og så skjules bak fliser. Deretter vil du få velge en flis for å avsløre og få premien som ligger bak. Du får åpne en flis gratis hver 24. time. 12 timer senere vil en ny gratis åpning bli gitt. Merk at disse kun er tilgjengelige for den nåværende dagen, så pass på at disse brukes før timeren utløper!

Ved siden av gjenstandene du kan vinne, finner du tre ravnetjenester. Disse vises også i oversikten under banneret. En vil la deg åpne den neste flisen gratis, den andre vil avsløre en tilfeldig flis og vise deg hva som ligger bak og den tredje vil automatisk dobble det du får fra ditt neste valg. Vær oppmerksom på at alle tjenestene du velger automatisk gjelder for neste valg, de blir til og med over til neste dag. Det er ingen måte å spare de til senere. Så vær klok i valgene!

Så snart du har låst opp alle flisene må du enten vente til nedtelleren øverst til høyre i vinduet går ut, eller så kan du velge å fylle opp flisene på nytt. Men vær obs! Gjenstandene blir da de samme som tidligere. Gjenstandene i hvelvet vil kun byttes ut når timeren går ut.

Vi ønsker deg lykke til, og måtte ravnen gi deg masse hell i disse skumle tider!

Ditt Tribal Wars-team


PS: Vi blir glade om du forteller oss hva du syntes om den nye eventen. Du finner vår tilbakemeldingstråd her.
 
Status
Stengt for ytterligere svar.