Informasjon om skatter

Pineapple Trees

Aktivt medlem
Reaksjonspoeng
38
Har fått noen spørsmål om hvordan skatter fungerer, så tenkte jeg skulle gi dere litt informasjon her :)

Etter 5 serverdager vil det spawne 10 skatter i løpet av 48 timer. Etter dette vil det ta 10 dager før det spawnes "kopier" av alle skattene som allerede eksisterer. Det vil altså da bli totalt 20 skatter. Hver gang skattene "kopieres" så vil tiden det ta før de kopieres på nytt halveres. Den tiden skattene bruker på å spawne vil altså halveres. Det vil si at etter 10 dager spawner skattene i løpet av 24 timer. 5 dager etter dette spawner de i løpet av 12 timer. Sånn fortsetter det videre.

Det er også slik at det er mulig å flytte skattene mellom byer. Skattene kan maks flyttes 5 felt, og de må "hvile" 168 timer mellom hver flytting. For å vinne verdenen må man holde på skattene i 72 timer. Hvis det er noe uoppklart, eller kommentarer ang. innstillingene kan dere gjerne ta det her :)


EDIT: For å vinne verdenen trenger man ikke holde ALLE skattene. Det er 10 forskjellige skatter som spawner på denne verdenen. Disse vil kopiere seg, noe jeg forklarte over her. Man må holde på et helt "sett" med skatter for å vinne. Altså man må ha alle de 10 forskjellige skattene.
 
Sist redigert:

-TK-

Populær på forumet
Reaksjonspoeng
250
Er ikke sikker; med mener å huske at det ikke er mulig.