Intervju av Themis

Chaosisalex

Forumstjerne
Reaksjonspoeng
688
Det har vært skummelt stille her på forumet de siste dagene/uken(e) så tenkte å få litt lesestoff er greit, blr litt på sparket og jeg har hatt late start på v24, så har ikke så mye info ifra starten :) Men her er det hvertfall et lite intervju, kos dere (som orker å lese) :eek:


Kan du fortelle litt om deg selv, og din tw historie til å starte med ?:)


Heter Mari, rundet 25 år nå nylig og studerer nå ved UiO på tverrfaglige kjønnsstudier i en bachelorgrad.

Veien til spillet er nokså pinlig, men alkohol og intimkontakt var essensielle faktorer. Så :p

Helt fersk i spillet :)

Hvordan har du klart å nå så langt på v24, og er helt fersk? hva er hemmeligheten din ?

Å ha høyest mulig inntekt må jo være et godt grunnlag, så har vel bare hatt et høyt fokus på ressursfeltene. Basert en del av min strategi på tips fra forskjellige og, spesielt med Lord Bobil i starten. Ellers hjelper det nok på at jeg har unngått mye krig og en spredt aktivitet gjennom dagen :)

Du ha nylig laget en ny stamme, etter at orgin gikk bokstavelig talt i vasken.. Hva var av problemene i Orgin etter din mening ?

Hehe, det er så mye jeg kunne innkludert at det nesten blir feil uansett hva jeg innkluderer/ekskluderer :p

- Samhold
Stammen manglet i stor grad samhold, kanskje den viktigste egenskapen i et lagspill, alle må trives om man skal lykkes. Sammensetningen av spillerne med ulike personligheter var kanskje for vid og krangler oppstod.

- Forskjellige mål
Alle har sannsynligvis et oppriktig ønske om å vinne, men alle var nok ikke like villige til å ofre like mye eller det nødvendige som trengtes for å ha en reell sjangse til å seire. Det fungerer gjerne med en posisjon jeg i stor grad har hatt, men når de som er minst villige til å kjempe er de som er i front mot MO/NF blir det tøft, og da fort en negativ spiral innad i stammen.

- Engasjement
Dette er kanskje noe som går igjen, men manglende respons på forslag eller tiltak som kan gjøres for å forbedre stammen er ingen gunst. Det virker ekstremt demotiverende på de som prøver å gjøre det lille ekstra og de som i hvertfall kan virke som bærebjelkende i stammen at ingen bryr seg.

- Ledelsen
Ingen tvil om at feil personer satt her. Enten klarte de ikke å ta valg, eller så klarte de bare å ta feil valg. Personlighetene til noen av de som satt her var heller ikke typisk lederønskelige vil jeg påstå. Manglende evne til å ta til seg tilbakemeldinger eller å gjøre det lille ekstra i ledelsen ble også svært synlig. Manglende aksjoner og en leder som ikke klarer å styre sine følelser er aldri helt optimalt, det er viktig å ha et skeptisk blikk og å kunne klare å holde seg faglig. At Stian satt som hertug såpass lenge var nok altfor ødeleggende. Carneolt & co var vel heller ingen suksess har det kommet frem tydelig og.

- Aktivitet
For å lykkes så må man være aktiv i et type spill som dette her, den manglet på det mest kritiske stedet. Frontspillerne. Da blir det tøft.

Rekruttering:
Denne må også taes med! Rekruttering kan gjerne bli gjort av ledelsen alene om stammen som helhet har en tillit til ledelsen, når den tydelig er fraværende hos flere så bør det være mer åpenhet. Mye av rekrutteringen så også ut til å ha bakgrunn i vennskap, snillhet og godhet og kontakter. Noe som helt klart er viktige egenskaper, men som kanskje ble for mye prioritert i forhold til andre egenskaper som aktivitet, uutholdenhet og ferdigheter.

Du har nylig laget en ny stamme, tror du det blir annerledes der? Er mange av de samme spillerne, kommer dere til å gjøre de samme feilene ?

Jeg har nok ikke laget en ny stamme, men gått inn i en stamme laget av Toniden som i motsetning til Term/Ori har fokus på kvalitet enn kvantum så at vi nå spisser oss mer i retning av de som virkelig satser.

Noen problemer vil det nok alltid oppstå, det sentrale er hvordan de problemene behandles og personers fremgangsmåte i sakene sine. Sålenge alle er saklige og har en ordentlig tone tror jeg alle kan akseptere utfallene uansett hvor uenige man måtte være. Man må gi og ta, så kan det være viktig å ikke alltid bare blindt følge flertallet om man ser at det er en tendens til at det er samma personer på hver side.

Du har noen sterke spillere med deg i stammen din, tror du dere kan ta opp kampen mot fienden og vinne? Evt hva må til? :)

Hadde jeg ikke hatt troa på stammen hadde jeg ikke vært her. :)

på v24 er det mange sterke spillere, kan du nevne noen spillere du frykter" mest? enten fiende eller stammevenn :D

hhmm, jeg har jo ikke altfor mye erfaring med de fleste så blir vanskelig å si at jeg frykter noen egentlig, er kanskje en fordel? :p

Hørt mye godt om deg og PG + Fredrik, men vil jo tro at -Coller og Peligroso er noe å frykte. Man er jo i toppen av en grunn :)

Synes du LF/MO/whatever fortjener plassen sin som rank 1? eller mener du noe annet, gjerne be grunn svaret ditt :)

Tenker du som at de fortjener å vinne eller fortjener å være på rank 1 nå?

De som har den ranken de har har den av en grunn, jeg er ikke så opptatt av spillestill, man fortjener den plassen man har. Så er det opptil hver enkelt hvor mye de vil ofre av sin "verdighet" for å oppnå en best mulig plass i forhold til skitne triks.

v25 er like rundt hjørnet, skal du starte der? Evt hvis du skulle, nevn 5 spillere du ville tatt med deg i stammen din der, fra v24, og 5 spillere du IKKE ville tatt med deg, begrunn svarene :)

Tja, jeg har det nok altfor tøft med å spille her til å kunne begi meg ut på v25, men kanskje jeg gir det et forsøk, vi får se litt tror jeg :)

5 spillere i stammen:

- PG
- Håkon
- Fredrik
- Marius
- Charles

Noen av disse har jeg ikke for mye bekjentskap med, men har allikevel gitt et positivt inntrykk på meg, de har både erfaring og klokskap og tar ikke å spyr ut alt de måtte mene. Charles er pri. 1 med hans engasjement for stammen som en helhet og hans behjelpelighet på alle områder :)

5 spillere jeg IKKE ville tatt med meg:

- Stian (Dr. Robert)
- Simen (varanior08)
- Vegard (carno)
- M.Yoda
- -Coller

Stian er obvious. Å ha en som aldri klarer å holde seg til saken og kun gå til angrep på person er ikke noe vits.
Simen truet med å gå til angrep på bakgrunn i at jeg kom for nærme vedkommende.
Vegard er litt bob-bob, men jeg har ikke noe i mot mindre aktive personer så lenge de da aksepterer at andre tar byer de selv ikke klarer å ta. Vanskelig å ha med å gjøre, og aksepterer ikke svar han får.
M.Yoda er virkelig håpløs, og jeg tror faktisk Stian er en bedre person enn dette. Kvinnehater.
-Coller. Å be om puppebilder på nettet virker meget spesielt. Håper noen kan introdusere han for pornosider så han slipper å komme med slike innlegg ved en senere anledning.

Du har hatt et turbulent forhold til Stian, Dr.robert. Hva er bakgrunnen til dette ?

Hans personlighet, enkelt og greit. En leder som går til personangrep på sine medlemmer er ingen leder.

helt sant det :) vel da tenker jeg og avslutte med et spørsmål, noe du har lyst å si? takke, hate" eller lignende så har du en mulighet nå :)

Med usaklighet kommer man ingen vei :)

Må legge til at jeg ønsker alle sammen lykke til da! :)
 

MariusN

Velkjent medlem
Reaksjonspoeng
221
Artig å lese intervju av nye spillere! Bra jobbet Håkon!

Rykte er sendt i posten

Du må gi andre brukere rykte før du kan gi det til Chaosisalex igjen.
 

bobil

Moderator
Seniormoderator
Reaksjonspoeng
328
Godt intervju,

Takk for ord ved opplæringen, kjekt å høre.

Du har vært den beste lærlingen en person kan ønske seg.

Lærer raskt, er like sta som meg, og i en helhet ganske lik på noen måter.

Må dessverre si at jeg så noe megselv i deg. Det kan både være positivt og negativt, men jeg heller mer på det første.

Mari, om det er ditt ekte navn skal jeg ikke avsløre til resten av spillerne, men gratulerer med å oppnå det du har oppnådd.

Håper vi treffes på en ny verden i fremtiden.

xoxo

-A
 

Moatheblackman.

Populær på forumet
Reaksjonspoeng
304
Det her eeee helt BS as. Umulig å være så god på 2-3månda. Snipe, antisnipe, trippelt antisnipe. pp hore. Nuke, counter snipe. Spesielt med en kirke verden. THEMIS ER PÅL OMFG ingen ser det jo.

ps! æ hate ikke kvinner, æ hate feminister.
 

bobil

Moderator
Seniormoderator
Reaksjonspoeng
328
Æ vil ikke svare kem æ veit d æ.

Gi mæ 50.000pk så vil æ si det.

-A
 

bobil

Moderator
Seniormoderator
Reaksjonspoeng
328
PP, my bad :( Sånn går det når en ikke spiller på lengre perioder og bare drømmer om PK'en som forsvinner bort fordi en slutta :(

-A
 

habbomannen

habbomannen
Reaksjonspoeng
551
Hvem er det bak abobil, tåkefyrsten Jonas, Gahr eller Støre?

EDIT;

For de som ikke vet det, så står pk for politisk korrekt.
 

dg44

Intervjuer V14
Reaksjonspoeng
308
først og fremst Flott intervju!

vil bare peke på at selv under et intervju så oppfordres det til å snakke sant, noe som ikke er gjort i dette tilfellet.

Liker også et faktum at forskjellen i den nye stammen er fokus på kvalitet foran kvantum, hvorfor har det seg da slik at du befinner deg der? ^^ Å ta gråbyer, innadle, bruke pp og bygge deff og ta rank 1-3 what ever gjør deg ikke plutselig til "kvalitet" du er i den stammen du er i pga tropper, intet annet. om du eller andre påstår noe annet så er det feil, ser absolutt ikke hva man skal med deg i en stamme bortsett fra å få tropper tilsendt.
 

Nerder av Stål

Ganske godt likt medlem
Reaksjonspoeng
94
Husker ikke at du gjorde noe spesielt selv Dg44? Så hvorfor gidder du å komme tilbake her på forum bare for å klage og trekke opp andre verdener hvor du ikke har blitt stumpa? :)
 

dg44

Intervjuer V14
Reaksjonspoeng
308
Husker ikke at du gjorde noe spesielt selv Dg44? Så hvorfor gidder du å komme tilbake her på forum bare for å klage og trekke opp andre verdener hvor du ikke har blitt stumpa? :)

Spiller enda på v24 jeg, så vi får vente å se ^^ Jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil på forum, som alle andre. Jeg har heller ikke trukket opp andre verdener her, så enten er du blind eller så har noen slått deg til kraftig slik at synsevnene har blitt svekket.
 

Fa Kua

Populær på forumet
Reaksjonspoeng
372
først og fremst Flott intervju!

vil bare peke på at selv under et intervju så oppfordres det til å snakke sant, noe som ikke er gjort i dette tilfellet.

Liker også et faktum at forskjellen i den nye stammen er fokus på kvalitet foran kvantum, hvorfor har det seg da slik at du befinner deg der? ^^ Å ta gråbyer, innadle, bruke pp og bygge deff og ta rank 1-3 what ever gjør deg ikke plutselig til "kvalitet" du er i den stammen du er i pga tropper, intet annet. om du eller andre påstår noe annet så er det feil, ser absolutt ikke hva man skal med deg i en stamme bortsett fra å få tropper tilsendt.


Jeg skjønner hvorfor du mainet teemo før, cause u toxic.
 

Nerder av Stål

Ganske godt likt medlem
Reaksjonspoeng
94
Spiller enda på v24 jeg, så vi får vente å se ^^ Jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil på forum, som alle andre. Jeg har heller ikke trukket opp andre verdener her, så enten er du blind eller så har noen slått deg til kraftig slik at synsevnene har blitt svekket.

Ikke akkurat her nei. Men du trakk nettopp opp .uk på spørsmålsrunden, for å ikke nevne de andre periodene hvor du har kommet i utrolig lange diskusjoner hvor du trekker opp v18 og w83. Så tror du har kraftig svekket hukommelse :)
 

-Coller

Litt aktiv?
Reaksjonspoeng
18
Eyyy, var apekattene på M. Yoda som ville ha puppebilder, jeg bare videreførte informasjonen siden du allerede hadde blokkert dem :(

Trenger ikke pornosider btw, har masse 00 chicks ;)
 

Themis

Litt aktiv?
Reaksjonspoeng
16
først og fremst Flott intervju!

vil bare peke på at selv under et intervju så oppfordres det til å snakke sant, noe som ikke er gjort i dette tilfellet.

Liker også et faktum at forskjellen i den nye stammen er fokus på kvalitet foran kvantum, hvorfor har det seg da slik at du befinner deg der? ^^ Å ta gråbyer, innadle, bruke pp og bygge deff og ta rank 1-3 what ever gjør deg ikke plutselig til "kvalitet" du er i den stammen du er i pga tropper, intet annet. om du eller andre påstår noe annet så er det feil, ser absolutt ikke hva man skal med deg i en stamme bortsett fra å få tropper tilsendt.

1. The truth has been spoken
2. I'm better than u, that's why I'm here and u not
3. PP er ikke noe jeg bruker :)
 
Topp