Intervju: VARG

snowfire

Guest
Hva er deres TW Historie?

Det er et åpent spørsmål. Velger derfor å svare bredt for å dekke flere sider av Varg. Dette blir likevel kort historien om Varg. Ettersom Varg historien omfatter mange forskjellige synsvinkler og alle væringer spiller sin rolle.

Varg er et resultat av en merg mellom Skygge, og Aces. Før dette har det vært flere merger på begge sider av disse to stammene. Men det var først når disse to stammene ting begynte å skje.

I første omgang ble en utbryter gruppe dannet. Disse kalte seg underDogz. Med tiden ble disse utslettet.
Det tok ikke en lange stunder før vi var på leting etter et nytt navn til stammen. Reiseverket var den spilleren som la ut navne forslaget ”Varg”. ”Varg” navnet ble stemt frem med stor andel av stemmene. Fremover ble det andre komplikasjoner med en del andre spillere som var i Varg. Disse gikk ut og dannet Aces!. Med tiden forsvant disse også.

Fra Varg ble dannet har stammen vært den dominerende stammen på alle statistikker. Ofte ligget veldig langt over de andre stammene. Varg er nok den stammen som har hatt flest fiender, og har på nåværende tidspunkt en front på nesten 360 grader.

Varg har ofte vært et sentralt diskusjons emne fra stammen ble stiftet. Enten fordi folk mente at Varg merget seg til topp. Dette tiltross at Skygge allerede var på første plass, og Aces ikke var langt unna. Eller fordi vi har kicket medlemmer som skulle internadles. Uansett grunn, så har Varg hatt sine perioder med problemer opp igjennom tidene. Problemene har skyldes forskjellige ting, og hatt forskjellig omfang. Ved enkelte anledninger kunne det se ut som Varg skulle gå under. Likevel så har ikke det skjedd. Varg er nå inne i en veldig stabil periode.


Hva er deres Strategi mot EASY og BNP?

Strategi varierer etter spillerne man går mot og spillerne som er involvert i fra vår side. Så strategien er likt mot Easy og BnP i den forstanden at vi skal knuse dem.


Hva er deres syn på at EASY gikk til krig mot dere?

I utgangspunktet var det slik at vi hadde en IAP med Capes som fra vår side var uutholdelig. Det var bare et spørsmål om tid før den ble brutt. Det var flere grunner til dette. Vi gikk da til Easy, og ga dem beskjed om at om 24 timer så sier vi opp IAP med Capes. Etter 24 timer sa vi ifra til Capes at de hadde 48 timer på seg. Så, Easy hadde 48+24 timer på seg. På overtid så reagerte de med å angripe oss som vi fikk beskjed via offentlig forum.

Så for å svare direkte på spørsmålet ditt. Vi ble overrasket. Vi trodde at Easy på grunn av vårt lange samarbeid ville velge oss mot Capes. Men vi har full forståelse valget deres. Valget deres fra vårt perspektiv var å flytte på seg, gå innaktiv eller i krig mot oss.


På hvilken måte tror du VARG har påvirket resten av Verden 4?

Det er veldig vanskelig å svare på det dette spørsmålet. Vi har hatt en brikke med i spillet i en del saker. Men det samme kan sies om andre stammer. Vi har ikke pålagt andre stammer våre regler, eller forbud andre stammer å adle gråbyer for eksempel.

Likevel har vi skapt liv på forumet og vi har spilt en stor rolle pågrunn av vår posisjon, og utbredelse i flere kontinenter. Vi er basert på statistikk den mest aggressive stammen. Så vi har nok gitt våre fiender litt å tygge på fra tid til annen.


Hvem er best av EASY og BNP? Og hva syns du er svakhetene til dem?

Det er vanskelig å måle. Dette ettersom det er veldig mange elementer man må vektlegge. Noen korte stikkord er:
Easy har for eksempel vært ekstremt flinke til å skaffe nye spillere da krigen mot Varg starten. De var før dette relativt inaktive.

BnP er uten tvil bedre på å angripe totalt sett. Selv om Easy har hatt sine angrepsbølger.


Har VARG noen påvirkning av at Capes er grå? Hvordan vil Sør-Øst av V4 bli?

Varg har hatt noe påvirkning. Spesielt med enkelte spillere som har vært et irritasjonsmoment for Capes. Den store æren skal nok likevel gå til SDDN, og 7bulls.

Kampen om sør-øst blir interessant. 7bulls har vært flinke til å spise seg store der i løpet av kort tid. Jeg vil tro det blir forandringer der angående stammer og evt nye kriger


Hvem har vært de få indre ildsjelene i Varg som får denne store stammen til og gå fungere som den gjør?

Alle stammer blir påvirket av spillere som kommer og går. Det samme gjelder Varg. Jeg liker å si at Varg er et resultat av de menneskene som befinner seg i Varg. Så det er ingen ildsjeler som får alt til å gå rundt. Alle væringer har sin rolle og de er alle viktige på forskjellige nivåer.
Kart over VARG den 29. November 2010: (Advarsel! Stort bilde)
[spoil]
Intervujer_VARG.png

[/spoil]
 
Sist redigert av en moderator:

fifa99

Guest
Kart over VARG den 29. Desember. wtf xD

Ellers fint intervju!:)
 

iMeW

Guest
Fint kart! :)
Hadde vært artig og markert fiendene til VARG også slik at man ser hvordan fronten dems er...? :)
 

snowfire

Guest
Som det står i det VARG skriver :) Så har de en nesten 360graders front,

Jeg kan sikkert lage det til dere vist dere vil :)
 

winterweird

Guest
Ok, jeg spiller ikke på v4, men mååå bare få kommentere det DØDSTØFFE kartet :D Ellers, veldig bra intervju :p
 
Topp