Nyhet Nytt design av angrepsplanleggeren

Mafa3k

Community Manager
Community Manager
Reaksjonspoeng
10
Hei, modige eventyrere, herrer og damer!
Denne vakre dagen våren 2021 er vi glade for å kunngjøre noe utviklerne våre har jobbet med en stund nå:


Et nytt design av angrepsplanleggeren!

Den nåværende angrepsplanleggeren er tungvint å bruke, og på grunn av det ba samfunnet om en redesign.
Siden utviklingen fortsatt pågår, er det fortsatt mulig å innføre små justeringer og endringer i den. Vi ønsker å skape den best mulige opplevelsen for alle dere, så vi ber ydmykt om tilbakemelding på denne artikkelen
.

Designendringer



image2021-3-5_12-45-30.png




Den nye angrepsplanleggeren vil bli delt inn i tre viktige seksjoner og vil bli tilgjengelig på samme måte som den nåværende angrepsplanleggeren. Disse tre seksjonene er Kartet, Kommandolisten, og ordreoppdragene skjemaet, og de vil vises når spilleren sjekker "åpen angrepsplanlegger" -tasten på kartsiden. Dette sikrer en ren skifer for hver del av verktøyet og gir brukerne tilgang uten forvirring. Den første nye nøkkelseksjonen er:

Kartet

Kartet lar spilleren velge landsbymål direkte fra kartet. Hvis du klikker på en landsby, setter du inn koordinatene i bestillingsskjemaet, og fjerner dem fra bestillingsskjemaet hvis de klikkes en gang til. Det vil vise et unikt ikon på landsbyer som det refereres til i en tildelt rekkefølge - ett ikon for angrep, ett ikon for forfalskninger og ett ikon for støtte. Disse ikonene vil være unike for Attack Planner for å unngå forvirring (midlertidige ikoner har blitt brukt for illustrasjons skyld.



image2021-3-1_1-24-3.png


Kommandolisten

Den andre viktige delen av den nye Angrepsplanleggeren er Kommandolisten. Bestillingslisten viser bestillinger som spillerne har tildelt sine tribemates. Bestillingene vises i kronologisk rekkefølge, fra nyeste til eldste. Navn, type, mål, angrepstid, tildelte spillere og tildelte tropptall for en ordre vil bli oppført. Spillere kan redigere bestillinger ved å trykke på redigeringsknappen som vises øverst til høyre. Når de tildelte spillerne fullfører bestillingen, vises et kryss ved siden av navnet, som bekrefter at de har sendt troppene som er oppført til målene som er oppført. Vi vil kanskje vurdere å gjøre dette avhengig av spillerens personvern / delingsinnstillinger.

image2021-3-5_12-55-11.png


For å gi kommandoer er det en egen seksjon.



Tildelte ordrer vil vises for spillere i deres samlingspunkt, slik at de raskt kan se hvilke angrep de trenger å sende, og når. Spillere trenger ganske enkelt å klikke på en landsby som er oppført i rekkefølge, og den vil fylle ut kommando skjemaet de nødvendige troppene og målrette mot riktig landsby. Derfra kan de fullføre angrepet som normalt. Spillere kan oppfylle bestillinger fra alle landsbyene deres.



Så lenge spilleren sender de rette troppene, bryr ordren seg ikke om angrepene eller støtten kommer fra forskjellige landsbyer. Når en ordre er oppfylt, vises et kryss ved siden av navnet, slik at de kan se at de har fullført bestillingen. X timer etter lanseringstiden som er oppført i bestillingen, blir den automatisk slettet fra spillers rallypunkt.

image2021-3-1_15-10-0.png


The Order Assignment Form


Den tredje og siste nøkkelseksjonen er bestillingsskjemaet. Spillere kan tildele ordrer til spillere i stammen sin fra bestillingsoppdragsskjemaet. De kan navngi ordrene sine, men som standard blir de automatisk navngitt i numerisk rekkefølge (så deres første tildelte ordre vil automatisk bli kalt Ordre nr. 1). Det vil være mulig å legge til landsbykoordinater manuelt for å bestille, eller de kan klikke landsbyer på kartet for å legge dem til bestillingen. Spillere kan spesifisere nøyaktige typer og mengder tropper som trengs for et angrep, støtte eller falske. Hvis spilleren ikke spesifiserer et beløp for en tropptype, vil den automatisk ekskluderes fra bestillingen.

På grunn av det faktum at spillerne tildeler angrep til andre spillere, hvis landsbyer de ikke kan spesifisere, kan spillerne bare stille inn tidspunktet angrepet skal ankomme - spillerne som får tildelt ordren, får vist den nødvendige lanseringstiden for angrepene de få sine bestillinger fra samlingspunktet. Spillere kan velge stammer fra en liste og bruke søkefunksjonaliteten til å finne spesifikt stamme.

Når ordrene er tildelt, vil de vises i ordrelisten i angrepsplanleggeren og i rallypunktet til tildelte spillere. Som på samlingspunktet vil bestillinger bli ryddet X timer etter angitt ankomsttid.

Spillere vil være begrenset til å målrette mot 50 landsbyer i en rekkefølge, men antall bestillinger er ikke begrenset. Dette taket er på grunn av tekniske begrensninger og kan heves under Beta og / eller mens funksjonen er live, og det er nok data for oss om hvor mye belastning det legger på spillserverne. Hetten er også å forhindre oppblåsing av ordrelisten med en overveldende mengde landsbyer å angripe, men vi vil vente på tilbakemelding på det.

image2021-3-5_12-55-42.png


Hva er din mening?


Ettersom vi ønsker at Angrepsplanlegger skal brukes av så mange av dere som mulig, takler redesignet hele Attack Planner og endrer den drastisk. På grunn av dette vil vi gjerne ha tilbakemeldinger på det! Hvis du har spørsmål, kan du gi oss beskjed i kommentarene.
Vi vil at alle sammen skal finne det nyttig, og hvis det er noe vi kan gjøre for å forbedre det, vil vi prøve å takle det. På forhånd takk for samarbeidet!
 
Topp