Nyhet Omgjort angrepsplanlegger

Mafa3k

Community Manager
Community Manager
Reaksjonspoeng
10
Hei, modige eventyrere, herrer og damer!
For en stund siden kunngjorde vi at utviklerne våre for tiden jobber med en redesign av Attack Planner-funksjonen - en av de funksjonene som har blitt outsourcet til eksterne sider i mange år. Vi er glade for å kunngjøre at utviklingen nå er fullført og kommer til alle markeder i versjon 8.250 som vil bli utgitt 19.07.2021!


Omdesign av angrepsplanleggeren!

Den nåværende Angrepsplanleggeren er mildt sagt dårlig.
Etter måneder med utvikling og etter å ha spurt deg, samfunnet vårt, hva de ønsker å ha med i den nye angrepsplanleggeren, er vi nå i en tilstand av å være fornøyd med resultatet.

Den nye angrepsplanleggeren vil bli delt inn i tre viktige seksjoner og vil bli tilgjengelig på samme måte som den nåværende angrepsplanleggeren. Disse tre seksjonene er Kartet, Ordreliste, og ordreoppdraget skjema.

Kartet

For å få tilgang til Angrepsplanleggeren må du først ha en Premium-konto.
Når du har aktivt premium-medlemskap, neste gang du besøker kartskjermen, vil du legge merke til en ny avkrysningsrute under visningsalternativer som viser "Vis angrepsplanlegger".

Ved å klikke på denne ruten, vil du se en ny seksjon under kartet. For å opprette en ny Angreps-ordre, klikker du bare på knappen ‘Opprett en ny angrepsordre’ - veldig selvforklarende.
Etter å ha gitt navnet ditt e. g. IeatNoobz, du kan nå enten skrive inn koordinater manuelt, eller enda enklere, bare velg en landsby direkte fra kartet ved å klikke på den en gang, som setter inn koordinatene for deg. Hvis du klikker på den igjen, fjernes merkingen av den. Du kan velge opptil 50 landsbyer hver for individuell ordre, og antall ordre du kan opprette er ubegrenset.

Velg deretter ankomsttid for ordren din for å fortelle stammen din når du skal sende ut ordren fra deres side.
Du kan også gjenta ordren opptil 10 ganger automatisk ved å merke av i avmerkingsboksen under.
Nå kan du velge om ordren din er et angrep, et falsk angrep eller en støtte.

Deretter kan du velge enhetene for denne orden som skal sendes ut for å erobre din fiende.
Det siste trinnet er å velge spillerne som vil motta bestillingene dine. Du kan enten velge en enkelt spiller individuelt eller en gruppe spillere samtidig.

image2021-7-12_8-56-3.png

Klikk deretter på 'Opprett ordre', så blir kommandoene dine videreformidlet til dine lojale stammemedlemmer. Dette konkluderer med hvordan du sender ut en angrepsordre. La oss nå gå videre til neste trinn, som er ...Ordrelisten

Ordrene du oppretter, blir sortert i en liste. Ved å klikke på en opprettet ordre, vil du kunne gå gjennom den på nytt. Det viser deg landsbyene du valgte, samt antall ordrer, forventet ankomsttid, ordretype, tropper og spillerne du valgte å utføre ordren.
Det er også mulig å redigere ordren til et hvilket som helst punkt, slette - eller til og med eksportere den i ren tekst.


image2021-7-12_8-57-13.pngDet siste trinnet er fra de valgte spillernes synspunkt og kalles ...Samlingsplass oversikt


Alle kjenner samlingsplassen, men så snart det er opprettet en ny angrepsordre vil det være en ny seksjon på bunnen av den som viser alle Ordrene som ble planlagt av ditt stamme-aristokrati. Du kan sortere dem etter en rekke alternativer, men som standard er det etter ankomsttid. For å se detaljene i en angrepsordre, kan du utvide den ved å klikke på den. Deretter kan du se all informasjonen som ble gitt i ordren og sette dem opp deretter.

For å sette opp et angrep, må du bare klikke på landsbyen som vises i det planlagte angrepet. Angrepsplanleggeren vil fylle ut all informasjon som koordinater og slikt av seg selv.
Det eneste som nå er igjen er å vinne kampen og slå fienden din, sammen som et lag!

Screenshot_8.png

Din mening?

Ettersom vi ønsker at Angrepsplanleggeren skal brukes av så mange av dere som mulig, takler redesignet hele angrepsplanleggeren og endrer den drastisk. På grunn av dette vil vi gjerne ha tilbakemeldinger på det! Hvis du har spørsmål, eller tilbakemeldinger kan du skrive dem under denne kunngjøringen.
Vi vil at alle sammen skal finne det nyttig, og hvis det er noe vi kan gjøre for å forbedre det, vil vi prøve å takle det. På forhånd takk for samarbeidet!

Hilsen
Tribal Wars Teamet