Oppdatering til version 8.194

Mafa3k

Community Manager
Community Manager
Reaksjonspoeng
10
Oppdatering til version 8.194

Hei alle sammen,

Kjære spillere, Våres nye oppdatering til versjon 8.194 blir implementert mandag 13.01.2020, og innholder følgende:


Endringer og forbedringer



Hordens angrep


Arrangementet "Hordens angrep" starter 16. januar! Samle troppene dine og gjør deg klar til å bryte hordens frontlinjer med logikk og kløkt!


Rapporter detaljer og søk

Formatet for angrepsrapporter vil bli endret til å nå inneholde koordinater og kontinentnummer. Dette bør gjøre det lettere å søke etter rapporter, siden du ikke lenger trenger å vite fiendenes landsbynavn.


Fjerning av vrakplyndringsoversikt linken


Bare en liten: Info-lenken på Vrakplyndrings-vinduet som videresendes til Masse vrakplyndringen ("Vrakplyndringsoversikt-funksjonen er flyttet til Masse vrakplyndring") vil bli fjernet. Selvfølgelig vil all funksjonalitet ikke påvirkes.


Mentor prestasjonsendring


Kravene til mentorprestasjonen (også antall lærlinger som trengs) er senket. Vi la merke til at denne prestasjonen var ganske lite attraktiv og vanskelig å få, spesielt på verdener med mindre antall spillere, så det skal nå være mye lettere å fullføre. De nye kravene vil også bli beregnet på alle eksisterende kontoer, og alle kvalifiserte kontoer vil bli tildelt Mentorprestasjonen hvis de samsvarer med de nye kravene.


Informasjon: Xenforo oppdatering


På grunn av en oppdatering av forumet, kan noen brukerkontoer få en personlig melding om kontoen deres. Dette skal bare påvirke brukere med forumkontoer som avviker fra deres ingame-konto, flere kontoer eller lignende. Hvis du får en PM, kan du kontakte supportteamet slik det står i meldingen og bekrefte din nåværende konto. Vær oppmerksom på at disse meldingene vil bli sendt ut i løpet av de kommende dagene, så følg med på innboksen din.


Tilbakemeldinger

Hvis du vil dele dine tilbakemeldinger med oss, kan du gjøre det under denne kunngjøringen.

Med vennlig hilsen
Ditt Tribal Wars Team
 
Topp