Ri ut stormen

Johnny Knoxville

Populær på forumet
Reaksjonspoeng
320
Ri ut stormen
Velkommen til dødens triangel


Etter en noe diskutabel IAP-oppløsning er vi forferdelig lei av :()'s tilstedeværelse. Ikke bare er stammenavnet deres umulig å skrive både på forumet og skype, men morgenadlingen på stakkars, forsvaløse John var ikke greit. Vi kommer til å ta en grufull hevn med å la :()'s nukes, byer og adelsmenn seile rett inn i Bermunda triangelet og forsvinne like fort som inX.



BERM går til krig mot :(). La dem forsvinne

76ae230e5dd1719646ce4ed02bd3e760.png




Dere har nettopp seilt rett inn i en storm, og denne stormen er det umulig å ri ut.
 

zippymaster

Blomstevase
Reaksjonspoeng
566
Startposten var forresten litt dårlig i forbindelse med at det var klart at det var :() som gikk til krig mot BERM og ikke motsatt. Ellers et artig påfunn :)
 

Johnny Knoxville

Populær på forumet
Reaksjonspoeng
320
Ja..(?) Det var da 2. verdenskrig var i gang.

Edit: Hvis ikke hadde det jo bare vært en erobring av Tyskland.
 
Sist redigert:

Johnny Knoxville

Populær på forumet
Reaksjonspoeng
320
Historien om den ensomme adelsmannen som aldri kom tilbake.

Denne herrens dag i dag(!) 5. januar tok en ensom adelsmann turen til Bermuda triangelet for å prøve lykken. Han hadde virkelig lyst til å besøke den mye omtalte trollbyen som har blitt besøk av store og små tidligere. Som dere ser av dette bilde skjer det mye rart til alle tider i trollbyen. Venner blir fiender, fiender blir venner og fiender blir fiender.

c89e4c551b065cf7b36e5d84d2484691.png




Adelsmannen hadde lest gamle historier om Bermuda triangelet, og var ganske bevist på hva som ventet han. Men eventyrlysten til adelsmannen var så sterk at ingen sverdmenn kunne holde ham igjen. Ut drar han og frem kommer han sliten og vonde føtter. Synet som møter vår kjære adelsmann r tok luften ut av han. 30 vakre, hvite hester ønsker han velkommen til trollbyen. Adelsmannen forelsker seg øyeblikket i alle hestene og ønsker å tilbringe resten av livet sitt med dem alle. Dessverre er ikke flerkonoeri lov i trollbyen, så han må bøte med livet. Synd.


b050cbf64db9a80eff1e49923c99962c.png
 
Topp