Ryktebørs

Chaosisalex

Forumstjerne
Reaksjonspoeng
688
Ryktes at HolyMother har tjent masse PP de 4 siste verdenene, og skal satse stort på v26!
 

bobil

Moderator
Seniormoderator
Reaksjonspoeng
328
1 juni i morra, og i følge tribalwars.no er det ca 1 dag og 22t igjen :O

-A
 

dg44

Intervjuer V14
Reaksjonspoeng
308
1 juni i morra, og i følge tribalwars.no er det ca 1 dag og 22t igjen :O

-A
Nå kan det være jeg innbiler meg noe, men mener det sto 2 Juni en periode ^^ og at det har blitt redigert om. kan noen bekrefte?
 

Chaosisalex

Forumstjerne
Reaksjonspoeng
688
Det har skjedd noe sentralt, slik at det har skjedd noe feil her.. Strat har pushet på våre gode venner ifra Tyskland i flere dager nå ang flere feil vedr. event og alt.. Her skal vi få ting på stell og slik det har vært til nå er for dårlig.

MEN slapp av folkens verdenen skal åpnes 1 juni kl 11.00, som planlagt.

Vi skal jobbe på spreng resten av døgnet for at alt skal være i orden til verden åpnes, så dere har ingenting å være redde for.

Også til deg Zippymaster, slike kommentar kan du ha deg for god for å slenge ut..
 

zippymaster

Blomstevase
Reaksjonspoeng
566
Mr. Chaosisalex: Om teamet underleverer så er tilbakemeldingene dårlige, om teamet leverer bra så er tilbakemeldingene gode. Er ikke min feil at dere har underlevert i det siste.
 

MasterSplinter

Populær på forumet
Reaksjonspoeng
251
Om du synes at teamet underleverer kan du komme med konstruktive tilbakemeldinger på hva som kan bli bedre, samt hvordan det kan gjøres. Det er dét vi har forumet "Forslag og diskusjoner" til. Syting bidrar ikke til noe positivt.

Om du synes at teamet gjør en dårlig jobb, hvorfor melder du deg ikke til en av de ledige stillingene, slik at du selv kan gjøre noe med det?
 
Sist redigert:

Chaosisalex

Forumstjerne
Reaksjonspoeng
688
Greia her da Zippy, er enkel og grei.

Teamet er nytt, alt er ikke lært. Enda mye å lære for begge i dette tilfellet.

Når folk ifra hovedkontoret er inne og roter i systemet som er satt opp, osv så er det naturlig at det kan bli små feil som er oppstått, og det er det som har skjedd i alle tilfelle som er skjedd.

Strat har gitt klar og tydelig beskjed om at dette ønsker vi ikke mer av i fremtiden, og det håper vi at kan bli slik også fremover.

Vi tar også imot nye tilskudd som MasterSplinter sier her, og du er hjertelig velkommen til å søke om en stilling om du mener du kan bidra positivt :)