Nytt Slottsbeleiring - Event!

En tråd i 'Kunngjøringer' startet av Strat, 9. Jul 2017.

Del denne siden

Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.
 1. Strat

  Strat Aktivt medlem

  Reg.:
  11. Apr 2016
  Innlegg:
  81
  Liker mottatt:
  28
  [​IMG]

  Kjære spillere,

  Selvom dere har bygd slåttene deres til grunn så har fiendene deres bygd opp slottene sine for å komme tilbake i full styrke! Det er på tide å sende ut deres leiemordere igjen for å vise dem at deres forsvarsmekanismer ikke er noen kamp for deres hær!

  Slottsbeleiring eventen gjør sin store igjenkomst! Den vil starte den 12 Juli 2017 og gjelder alle verdnene, untatt classic og speed.


  Start: 12.07.2017, 14:00
  Slutt: 26.07.2017, 14:00
  Verdener: Alle bortsett fra classic og speed


  Vær med beleiringen
  Du kan være med på beleiringen via din by oversikt eller det brennene slott merket i toppen av høyre hjørne. Slottet og dens hær vil komme opp på event bilde når eventet starter. hæren vil være fra deg og opp til 49 andre spillere fra din verden.

  På event vinduet vil du kunne sette opp ekstra styrker og leiesoldater under din kommando. Dine ledige bander med leiesoldater vil være vist til deg på event bilde. Nye leiesoldater vil bli rekruttert til å bli med hæren din hvert 30 minutt, til Maksmum av 16

  [​IMG]

  Hver gang du bestemmer deg for å forsterke en type av beleirende hær, vil en gruppe leiesoldater vil bli sent fra din pool, og øke progressjons linja di med 4 poeng. Når nok leie soldater har blitt flyttet mot et slott, så vill de gjøre sin plikt med å komme som forsvar, eller angripe slottet

  [​IMG]

  Dette er typen enheter du kan bruke:

  - Angrep: Dine riddere og soldater. Når progress linja er full, 1 til 5 skade (pluss bombardment bonus) vil bli gitt på slottet
  - Marineforsterkning: Sender støtte til de andre leiesoldatene, når progressjons linja er full, så legger den til 50% fullførelse av Angrep og bombe linja
  - Bombing: Dine katapulter og trebuchets, gjør sterke defensive murer på slottet svakere, Når progressjons linja er full, gir den 1 skade på slottet og løfter skaden på Angrep med 3 poeng.

  Disse forskjellige seksjonene krever et forskjellig antall leiesoldater til å bli aktivert, marineforsterkninger trenger minst leiemordere og mest Angrep.

  Få ned slottet
  Når slottet når 0 hp, vil det bli ødelagt. Medaljene på innsiden av slottet vil bli sendt ut likt mellom alle de spillerne som har vært med, og din enhet vil gå mot neste slott. som vil inneholde enda flere medaljer.
  Medaljer er også tjent på din posisjon i din individelle rangering. Jo mer du er med på å beleire styrkene, jo mer medaljer vil du få når aksjonen er satt i gang.

  Når slottet er under 10 hp, så har du også en mulighet til å raide slottet. Dette vil gi 1 skade på slottet ummidelbart og vil skaffe deg ekstra medaljer.


  Stamme samarbeid
  Hvis du er med i en stamme, vil hver medalje du tjener også bli telt mot stamme progressjonen. Når et viss antall medaljer er nådd i din stamme, vil det generere en bonus for hele stammen i 48 timer.
  Du kan også være med en gang om dagen, direkte til handlingen, men disse medaljene vil bare være med i handlingen og ikke dine personlige medaljer

  [​IMG]

  Bruke dine medaljer
  Dine hardt fortjente medaljer kan bli brukt i event butikken for å kjøpe fordeler. Tingene du kjøper vil forbli i inventaret ditt etter at eventen er ferdig, så du kan spare dem til fremtidig bruk.

  Når eventen er ferdig, så vil du ha 24 timer, til å bruke opp resten av medaljene i event butikken via event bildet. Etter den forsinkelsen vil event bildet bli deaktivert, medaljene blir fjernet og event butikken vil bli lukket. Vær klar over at hvis du bytter over til en casual verden, vil ikke medaljene dinebli flyttet over til casual verden

  Du kan se mer om denne eventen fra 2016:

  Vi ønsker dge lykke til med eventen og kjemp på !
  Vi vil gjerne høre fra deg !

  Ditt Tribal Wars Team
   
Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.