Nytt Spectaculum - Ny Event!

Status
Stengt for ytterligere svar.

Strat

Aktivt medlem
Reaksjonspoeng
29
Mestere fra fjærn og nær, hør nyhetene!
Stammene på denne verden har gått sammen for å finne den sterkeste, raskeste og smarteste mesteren av dem alle!
Tre disipliner må du mestre for ære og berømmelse!
Så kom og delta i den stora Spectaculum!Kjære Spillere,

velkommen til vår nye event, den store "Spectaculum". I denne eventen tar du kontroll over en mester og konkurrer i tre disipliner for å avgjøre hvem som er den mektigste krigeren på verden. Utenfor konkurransene trener du din mester for at han ska bli enda bedre i de ulike disiplinene han er ovenfor. Å delta fremgangsrikt i konkurransene blir belønnet med troféer, som kan byttes mot verdifulle gjenstander.

Eventen starter den 23 Mai klokken 14:30 og pågår i 15 dager, og avsluttes den 7 Juni. Etter eventens slutt kommer eventbutikken til å bli tillgjenglig i 24 timer. Deretter blir både eventen og all eventvaluta til å bli borte.


Spectaculum


Den store Spectaculum er en verdensomfattene turnering, som lar deg trene din personlige mester og lar han delta i tre ulike disipliner: Nærkamp, Utvidet og til hest kamp. Hver og en av den pågår i fem dager.

Delta i disse disiplinene kommer til å gi deg troféer som kan brukes til å bytte mot belønninger i eventbutikken. Ved slutten av hver dag kommer deltakerne også til å å bli belønnet med ytterligere troféer basert på deras plasering i rangeringen.

Din MesterI starten av eventen kommer du til å se din mester som tar deg igjennom eventen. Mesteren selv har ulike ferdigheter som kommer til å bli viktige for hans (eller hennes) fremgang. For hver og en av de tre disiplinene (Nærkamp, Utvidet og til hest) har mesteren ulike ferdigheter som kommer til å avgjøre hans eller hennse styrke i den disiplinen. Disse ferdighetene avgjør belønningene en mester kan få igjennom å delta i turneringene, så vel som plasseringen i rangeringen.

Siden alle starter med samme ferdigheter er det viktig å finne ut hvilke ferdigheter som er mest viktige for hver disiplin. Men husk at disse ferdighetene kan kun brukes under tiden denne disiplinen varer. For neste disiplin kommer tre nye ferdigheter til å ta deres plasser.


Tren din mesterFor å forbedre din mesters framgang i eventen må du trene han/henne rett før kommende disiplin. For å forbedre ferdighetene må du velge et treningsområde for å trene din mester. Hvert treningspass varer i fire timer. Selvom mesteren kan delta i turneringen imens han trener, kommer ferdighetsøkningen for den pågående treningen ikke til å legges til før etter treningssessjonens slutt.

Hvert treningsområde forbedrer alle tre aktive ferdigheter med en spesifikk mengde, men noen gir mer enn andre. Når du velger et treningsområde på eventskjermen kommer du til å få en oversikt over de økende ferdigheter din mester kommer til å få.
For å unngå at man ikke kan bruke det siste treningspasset kommer treningsområdene til å stenge noen timer før den aktuelle disiplinen avsluttes.

Vinne Troféer


For å delta i den aktuelle disiplinen, velg bare å "Delta" på eventskjermen. Mesteren kommer umiddelbart å bli belønnet med et viss antall troféer så som plasseres i de daglige rangeringene, husk at din mester må delta i turneringene minst en gang per dag for å kunne få en belønning ifra rangeringen.

Det finns også to oppdragslinjer i eventen, som kommer til å gi ytterligere troféer. En kommer til å kreve at du trener din mester mens den andre er avhengig av din plasering i de daglige rangeringene.

Troféene din mester får kan byttes i eventbutikken mot flotte belønninger. Ta en titt!Vi håper du liker vår event og ønsker deg og din mester lykke til i turneringene!

Ditt Tribal Wars Team

 
Status
Stengt for ytterligere svar.