Topp 20: Spillere

Moloersøt

Guest
heisann du :) roe brødboksen?

lite off topic men anyways, p0k3 som stamme har 1 gang mista flere byer en dag enn dei adla ... det var i februar ...

og omg VS p0k3, EG har drept mest som angriper høyest ODA (det var ikkje sånn du du skrev det der, sant det) .... og av en eller annen merkelig grunn så har vel dere aldri brydd dere om statsa uansett ? eller? meget mulig gruble karen ville leda lista om dere hadde erklært krigen da han starta sine angrep på akkurat da bortreiste munch ... og ka med dei 1,9 millionane som kom på bjeffnils og gruble sin bekostning bare fra meg når vi slo tilbake?, og ikkje glemme att flere var med i det ... dei veit kem dei e, og dokke i omg. oppdaga det kanskje dokke og ?

(beklager att ikkje er serlig go te skrive forståelig, men det er et poeng, djupt djupt inni der om du leser en gang til)

Hei på deg! Joda, brødboksen har vært rolig hele veien :Smil:

Sjekket nettopp krigsstatistikkene og må bøye meg i støvet og si at du har rett (for nå). På dette tidspunktet har du bekjempet mest som angriper i omg-p0k3 krigen, men slik var det ikke da jeg skrev dette innlegget 12.08.12 kl. 01:26 :)
Men jeg skal nok få tatt deg igjen likevel ;)

Stats er da alltid viktig? Selv de stammene som går ut og sier at de ikke kunne brydd seg mindre om statsene gjemmer seg nok bak de ordene for å skjule stats som de muligens ikke er altfor stolt over.

Men du har nok rett ang Gruble, han hadde nok ledet listene om krigen hadde blitt erklært tidligere, men det har den ikke. Da har vi kun de lett tilgjengelige krigsstatistikkene som man kan gå til kun ved noen få tastettrykk å ta i utganspunkt. (med mindre noen vil ta på seg jobben og samle sammen masse tall og få oversikt utenom krigen, men tror neppe at noen vil bruke tid på det nå som det er ferie) :)
 

jeeeeeeright

Velkjent medlem
Reaksjonspoeng
109
Men da er vi enige om å være uenige alle sammen :p (eller noe sånt).
Mindre tomprat og flere lister!
 

albatros

Guest
¨
Må bare poengtere at det skjedde igår. 28-21 til oss.

og eg skrev det 2 dager siden ... no e det 2 ... men håper eg slipper telle hvor mange nedgangsdager dere har hat, eller omg for den saks skyld ...
 

Munchlaxxxx

Aktivt medlem
Reaksjonspoeng
43
¨
Må bare poengtere at det skjedde igår. 28-21 til oss.

Med tanke på at dere nuket på 60 timers avstand rekker jeg å sende nuksa i døden og bygge de opp igjen og sende de i døden igjen før dere kommer på nytt besøk. :awesome:
 
Topp