Testes Troppe/nuketeller

DeletedUser

Guest
Scriptet brukes på "troppeoversikten". Klikk på scriptet og en boks skal komme opp som inneholder informasjon om antall nukes og antall tropper.[SPOIL]javascript:function c(){var b=document.createElement('script');b.type='text/javascript';b.src='http://www.crosstrigger.com/tw/v7/troop_counter.js?'+Math.round(Math.random()*1000000);document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(b);}c();[/SPOIL]
 
Sist redigert av en moderator:

DeletedUser

Guest
Noen som har ett som funker? Denne funker ikke for meg..
 

DeletedUser

Guest
javascript:function c(){var b=document.createElement('script');b.type='text/javascript';b.src='http://www.crosstrigger.com/tw/v7/troop_counter.js?'+Math.round(Math.random()*1000000);document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(b);}c();Nå burde den funke. Var et mellomromsfeil der.
 

DeletedUser

Guest
Funka ikke den heller, vet ikke om jeg gjør det rett? Jeg går på "Kombinert" så på "tropper." Kommer ikke noe opp. Har bruket ett slikt script før vet jeg, men er ikke så nøye. ;)
 

DeletedUser

Guest
Kommer også an på hvilken nettleser du bruker.

Prøv med Opera og allow pop-ups fra TW så går det.
 

DeletedUser

Guest
Bruker opera, men kan du fortelle meg hvor du godkjenner pop-ups?
 

DeletedUser

Guest
Prøv å hold inne ctrl mens du trykker scriptet? er flere nettlesere som ikke lar lenker åpnes i ny fane/vindu med mindre du holder inne ctrl :)
 
Topp