v27 Kommer snart?

Shining wolf

Ganske godt likt medlem
Reaksjonspoeng
68
Kanskje på tide og begynne og planlegge v27 som Strat utlyste etter v26 kom ut ,da han hadde litt mere rettigheter hvordan den skulle være.

2 verdner som er så godt som avjgort,kan ikke akkurat si at dere prøver og få spillere på .no når dere ikke engang prøver og få opp nye verdner,når andre verdner er avgjorte,må bare klappe i henden over hvor gode moderatorer vi har,iaf Strat,må si du er like aktiv som Dakpao som var helt forferdelig,på tide med ny moderator?

Beklager at jeg er sur her,men når de virker som ikke dere gidder og bry dere om spillet og at folk spiller,på tide og snart legge ned .no da...

Enten begynner du og bli mere aktiv eller rett og slett få opp noen som gidder og stå på litt for tw på .no
 

jeeeeeeright

Velkjent medlem
Reaksjonspoeng
109
Nedgangen i antall spillere verken er eller har vært pga det norske teamet (selv om jeg heller ikke er direkte imponert over ny CM). TW har lav prioritet hos innogames, og fungerer bare som en melkeku for å få ut de siste mulige pengene fra trofaste spillere.
Utfordringen er at "dagens ungdom" rett å slett ikke gidder å bruke tiden som kreves for å mestre spill som dette! Skal man da forsøke å "fordumme"/forenkle spillene (TW2?) eller bare innse at tiden er over for spill hvor man må tenke strategi i årevis for å vinne?
 
Topp