Oppdatering - Versjon 7.4

PABben

Litt aktiv?
Reaksjonspoeng
24
25. august vil vi oppgradere til versjon 7.4. Det vil da kunne oppleves 5-10 minutter nedetid. Dette vil sannsynligvis foregå mellom 1000 og 1400.

Versjon 7.4 er en liten oppdatering, men her er det som er nytt for deg som spiller:

  • Lagt til en ny innstilling for verdener:"Begrenset bytte". Når denne er aktiv vil spillere bare kunne plyndre en bestemt mengde ressurser før troppene deres ikke lengre vil hente mer ressurser etter et vellykket angrep på en annen landsby. Formelen for hvor mye ressurser som kan plyndres hver 24 timer er (dager på verdenen + antall landsbyer) * X ( X er for tiden 1000, men den kan bli endret etter testing). Hvor mye du har farmet er basert på de siste 24 timene og oppdateres hver time. Begrensingen vil fortsette å stige ettersom du har flere dager på verdenen og du får flere byer helt til den kommer til et maksimum. Denne øverste grensen kan konfigureres for hver verden.
  • [PK] Du vil nå ha muligheten til å organisere navnene på innkommende kommandoer ved tekst fra "innkommende"-oversikten ved å klikke på søkikonet i kommandokolonnen. Eksempel på bruk: Du kan for eksempel filtrere ut ordet "noble" for å finne angrep som du har endret navn på etter å ha identifisert dem som adelsangrep.

Diverse
  • Når du søker på en rank som er lavere enn antallet spillere på verdenen vil du ende opp på den siste siden med rankinger som inneholder spillere.
  • [PK] Det er lagt til en ikonvelger for hurtigmenyen sånn at du kan velge ikoner fra spillet å bruke i din hurtigmeny.
  • [PK] Det er nå mulig å velge "transparent" som bakgrunnsfarge når du velger når du velger hvilke farger dine landsbygrupper skal ha på kartet.
 
Sist redigert av en moderator: