Versjon 8.236

Mafa3k

Community Manager
Community Manager
Reaksjonspoeng
10
Versjon 8.236


Hei alle sammen,
Vår neste oppdatering ble utgitt Igår 22.02.2021 , og med den vil vi gi ut et samfunnsoppdatering!

Landsbynotater


I neste utgivelse vil vi introdusere nye måter å organisere og lese landsbynotene på. Vi fant ut at spillerne måtte stole på eksterne skript for å holde notatene organiserte og nyttige, så vi har introdusert følgende forbedringer for å hjelpe deg med å holde notatene i orden.  • Du vil legge merke til på kartsiden at under verdenskartet er en ny lenke med tittelen "Se landsbynotater". Når du klikker på denne lenken, blir du ført til en ny side om landsbynotater som viser alle landsbyene du for øyeblikket har notater til.


  • På denne siden kan landsbyer sorteres alfabetisk etter landsbynavn eller etter spillernavn. Du vil også se en liten forhåndsvisning av notatet, og ved å klikke på pilen kan du utvide notatet helt for å lese det.
    Herfra kan du også redigere et landsbynotat og lagre eventuelle endringer. Dette bør gjøre det lettere å redigere flere notater.


  • Du vil se øverst på siden at du også kan navigere til notater som deles av spillere i stammen din, og også notater fra vennene dine. Dette lar deg enkelt hoppe mellom alle notatene du har tilgang til.
  • Til slutt kan du søke i landsbynotatene dine akkurat som i andre områder av spillet, etter spillernavn eller landsbynavn
Bruk flere ressurspakker


En annen endring i denne versjonen er muligheten til å bruke flere ressurspakker fra beholdningen din samtidig.  • Rett over 'Bruk' -knappen ser du en rullegardinmeny som lar deg velge hvor mange av pakkene du vil bruke. Velg fra listen, og klikk deretter bruk.


  • Bekreftelsesskjermbildet som vises, vil nå også inkludere mengden du skal bruke med denne handlingen.
  • Forhåpentligvis vil denne endringen gjøre bruk av ting mye raskere og praktisk for deg!


Tilbakemelding


Hvis du vil dele din tilbakemelding med oss, kan du gjøre det under denne kunngjøringen.


Vennlig hilsen,
Ditt Tribal Wars-team
 
Sist redigert: