Oppdatering Versjon 8.292

Mafa3k

Community Manager
Community Manager
Reaksjonspoeng
10
Versjon 8.292


Hei alle sammen,

Vår neste oppdatering vil bli utgitt 18.07 kl. 10.00. Denne gangen har vi en endring i angrepspostene du mottar hvis du bruker Attack Manager. I tillegg var vi endelig i stand til å finne problemene med noen oppdrag som ikke fullførte ordentlig. Mer om begge nedenfor!


Konto admin - Angriper meldinger

Vi endret formatet på e-postene som Konto Admin sender ut når en spiller mottar nye innkommende angrep. Det gamle formatet kan brukes av eksterne verktøy for å kryssposte disse e-postene mot stamme-Discord-chatter mens du bruker tagging-logikk. Dette ga noen stammer en fordel da adelsmenn kunne identifiseres, og angrep merkes, uten at spilleren var online. Det er ikke slik vi hadde til hensikt at disse varslene skulle brukes.

Vi har fjernet angriperens informasjon (angriperens navn; koordinater og landsbynavn) fra denne e-posten slik at angrep ikke lenger kan merkes automatisk mens den forsvarende spilleren informeres om disse nye angrepene.

Feilrettelser


Oppdragssystem

Vi har mottatt flere og flere rapporter om spillere som ikke kan få belønningene ved å fullføre et oppdrag. selv om alle krav til et spesifikt oppdrag i det nye oppdragssystemet er oppfylt. Dette problemet er nå løst! Hvis du fortsatt har problemer, ikke nøl med å kontakte supporten vår slik at vi kan ta en titt på dette igjen.

Tilbakemeldinger


Hvis du vil dele din tilbakemelding med oss, kan du gjøre det under denne kunngjøringen.


Vennlig hilsen,
Ditt Tribal Wars-team
 
Topp