Versjon 8.295

Mafa3k

Community Manager
Community Manager
Reaksjonspoeng
10
Versjon 8.295


Hei alle sammen,

Vår neste oppdatering vil bli utgitt 5. september 10.00, og med den vil vi legge til en rekke forbedringsideer som kom fra deg, fellesskapet vårt, samt en feilretting.

Stammerangeringer

 • Startet med et forslag som ble laget av fellesskapet vårt igjen, la vi til ODS-rangeringer til Tribe Rankings. Så langt har det bare vært ODA- og ODD-rangeringer. For å holde det konsistent, ble supporterrangeringen også lagt til stammeprofilens musepeker, akkurat som det er i spillerprofilen.
Landsbyoversikt

 • Vi har forbedret AM-widgeten i Village Overview. Spillere vil nå kunne se de aktivt valgte malnavnene for konstruksjon, forskning og tropper. Vi har også lagt til muligheten for å tilordne maler fra denne widgeten.
  • Vi har 4 saker:
   • Inaktiv kø (rekruttering) => I widgeten vises "Ikke administrert".
   • Tropper tildelt landsbyen manuelt => Vi har en aktiv rekruttering. Widgeten vil vise "Aktiv"
   • Tropper limt inn via en lagret mal og deretter tildelt landsbyen => Vi har en aktiv rekruttering. Widgeten vil vise "template_name".
   • Tropper limt inn via en lagret mal, verdier (tropper/ressurser) redigert manuelt og deretter tildelt landsbyen => Vi har en aktiv rekruttering på gang. Widgeten vil vise "Aktiv".
Konto Admin

 • Det neste forslaget påvirker vår Account Manager. Akkurat nå er problemet ved å klikke på "Rediger" på "Kontobehandler"-widgeten og sende deg til en ny side. For ikke å forstyrre flyten av oversikten, vil denne widgeten nå ha samme oppførsel som de andre widgetene, noe som gir deg muligheten til å tildele Account Manager-maler direkte fra landsbyoversikten.
Feilrettelser


Oppdragssystem

 • I løpet av de siste ukene mottok vi en gang i blant en rapport om at en spiller ikke var i stand til å kreve belønningene sine for et oppdrag, selv om alle nødvendige krav var oppfylt. Vi har nå fikset denne feilen. Hvis du fortsatt støter på det på noe tidspunkt, vennligst kontakt vår kundestøtte som vanlig, slik at vi kan ta en titt på det en gang til.
Tilbakemeldinger


Hvis du vil dele din tilbakemelding med oss, kan du gjøre det under denne kunngjøringen.


Vennlig hilsen,
Ditt Tribal Wars-team
 
Topp