Vinnerkrav v27

Vinnerkrav for v27

  • Dominanse

  • Skatter


Resultatene er kun synlige etter avstemning.

Chaosisalex

Forumstjerne
Det blir noe vi må vurdere. Det er selvfølgelig langt ifra spillerne som stemmer via forumet så vi får se. Dette er bare for å gi oss en peilepinn om meninger er splittet eller delt.
 

MariusN

Velkjent medlem
Det må jo være flertall, om det skal være kvalifisert flertall kan vi bli stående å ikke avslutte verden på noe som helst måte. Hva gjør man om man ikke får kvalifisert flertall for noen av delene? Dropper å avslutte verdenen?
 

Chaosisalex

Forumstjerne
Som sagt så er det langt ifra alle som responderer på en slik tråd, dette legges ut fordi vi ønsker en oversikt over hva folk egentlig ønsker.

Det er igjen opp til teamet og bestemme uansett hva folket her mener. Vi vil undersøke mer enn bare på denne måten selvfølgelig for å få til en best mulig verden for dere :)

Om det blir dominanse eller skatteverden denne gangen, spiller ikke så veldig stor rolle, for da får vi gjøre det evt annerledes på v28 igjen :)
 

dg44

Intervjuer V14
Dominanse ftw. Lei av alle skatteverdenene der folk tar inn noen randomme kontoer bare for å slå kloa i alle skattene ^^ om stammeskifte ikke hadde vært tillatt så kjør på :3 men inntil videre domi krav.
 

Regal

Ganske godt likt medlem
Hadde vært spennende med skatter :) men hadde kanskje vært en idé og informere om hva det evnt dreier seg om, da det virker som om ikke alle vet hva det er :)
 

bobil

Moderator
Seniormoderator
Skatter hørtes rævva ut... min mening :p

Hvorfor gjøre en endring når ting er bra slik det er? Forumet ble ikke akuratt bedre etter at det fikk en endring :p

-A