Event Angrep fra Hordene Sep 2020

Status
Stengt for ytterligere svar.

Mafa3k

Community Manager
Community Manager
Reaksjonspoeng
10
NB: Denne eventen vil ikke gå på norske servere. Skal du spille eventen må du være på .netFienden er på dørstokken din! De barbariske horder samles opp og marsjerte mot ditt rike.
Du er så spent på å bruke din intuisjon og finesse til å bryte sin beleiring!


Angrep fra Hordene!

Kjære spillere,
Horden angriper igjen! Viljen kommer fram 10 September 2020 og gir deg sjansen til å bruke dine elite-tropper og motangrep for å bryte beleiringen for verdifulle belønninger.

Til Angrep!

Din oppgave i dette tilfellet vil være å bryte gjennom beleiringen ved å angripe de fem strategiske svake punktene i den fiendtlige hæren. For å lykkes å gå gjennom må du gjette hvilken enhet som er riktig i hvilken posisjon. For dette må du velge en enhet for hvert sted og sende dem til kamp. Etter hvert angrep får du en oversikt over resultatet, og hjelper deg med å finne ut hvordan du lykkes med å vinne kampen.

Hvis en enhet var riktig, vil det bli vist med farger. Grønn betyr at dette var den rette enheten for dette stedet. Gul betyr at enheten er riktig for denne kampen, men den ble ikke brukt på riktig sted. Rød betyr at denne enheten ikke er nødvendig for dagens kamp. Hvert angrep du sendte vil kreve en Angreps Plan. Dine generaler vil komme opp med en ny Angreps Plan per time, slik at du kan sende angrep når du er klar for det.


Når alle stedene er korrekte, vil du vinne kampen og kan skape en ny. Å starte et nytt slag vil kreve to angrepsplaner. Når et nytt slag er startet, vil krigerne bli plassert ulikt igjen og et nytt utvalg av enheter som kreves for å vinne.
Belønninger

Under arrangementet vil du kunne få "Vimpler", som kan tilbys i arrangementshallen for verdifulle fordeler. Du vil motta 150 Vimpler for hver riktig enhet, så totalt 750 Vimpler per kamp. Ytterligere Vimpler blir tildelt for å vinne en kamp. Opptil 500 Vimpler kan oppnås på denne måten, men summen avhenger av hvor mange prøver det tar deg å vinne kampen. Jo flere angrep du trenger, færre belønninger du får.
Eventbutikken vil forbli åpen for 24h etter at arrangementet er avsluttet. Etter hendelsen og eventuelle resterende håndtak vil bli fjernet fra spillet.


NB: Denne eventen vil ikke gå på norske servere. Skal du spille eventen må du være på .net

Vi håper du liker vår nye begivenhet! Vennligst del din tilbakemelding i kommentarfeltet under
Ditt Tribal Wars Team
 
Status
Stengt for ytterligere svar.