Event Camp Crashing Catapults Våren 2022

Mafa3k

Community Manager
Community Manager
Reaksjonspoeng
10
Camp Crashing Catapults
Kjenner du bakken riste? Ser du røyken i horisonten? Kan du høre trommene? Det må være tusenvis! Eller det trodde de ... fordi det er verre, mye verre - for dem. Fordi du nå har ansvaret for en mektig katapult, og landsbyen deres vil snart stå i flammer når dere, Mylord og Mylady, vil la helvete regne fra himmelen! Våre spioner fant seks mål som er verdt å ødelegge, som er kommandohallen, brakkene, markedet, gården, den gamle smeden og stallen. Å ødelegge alle disse vil gjøre dem ute av stand til å slå tilbake! Men pass på - vi er ikke i stand til å se bygningene, siden det er en skog mellom oss og dem!qYj3Hjs.pngSire, de kaster stein

Kjære spillere,

velkommen til vårt nye arrangement "Camp Crashing Katapult"! I denne hendelsen vil du ha ansvaret for en mektig og kraftig katapult for å ødelegge fiendenes hovedbygninger. Arrangementet starter:

Start: 12 mai 2022, 14:00
Slutt: 16 mai 2022 , 14:00

De fleste av dere spilte det mest sannsynlig som barn! Slagskip. Dette århundregamle spillet er nå tilgjengelig for deg her, i Tribal Wars! Og vi hørte deg og innså, ja, du, samfunnet vårt liker virkelig ikke skip. Eller alt som er relatert til vann. Så vi laget et helt vannfritt kart å spille på!

Spillet foregår på et 6x6 kart. På det rutenettet vil 6 forskjellige fiendtlige bygninger dukke opp, skjult for deg. For å skyte med katapulten din, klikk på en firkant og prøv å finne plasseringen til en bygning. Målet er å ødelegge dem alle! Plasseringen av disse bygningene er alltid tilfeldig, men de har alltid samme størrelse, form og rotasjon. Å treffe bygninger med et skudd vil resultere i at telleren som vises under kartet for bygningen øker, så hvis du treffer kommandohallen, vil du se en 1/4 på telleren.

I tillegg, så snart du treffer en bygning vil dette indikeres av røyk som stiger opp fra kartet ved posisjonen. Hvis du ikke treffer en bygning, blir det et lite krater i stedet for røyk.

Hvert treff vil gi deg 1000 hendelsesvaluta, som heter gjenvunnet varer! Hver dag får du 10 gratis skudd! Dette er også det maksimale du kan ha på et gitt tidspunkt.

For å gå videre til neste kart, må du enten ødelegge alle bygningene på kartet eller bomme skuddene dine 6 ganger på rad.

Det her er bygningene som finnes i spillet: Kommandohall, Brakker, Marked, Gård, Smie og Stall.OvQ7XSs.jpg
Wli9laj.jpg
tdD2j3P.jpg
zLxJbbe.jpg
ckQQyt7.png
3iZNMZU.jpgKommandohallen er laget av 2x2 fliser.
Brakkene er en 3-blokk i L-form
Markedet er en 1x1 flis.
Gården et 1x2 rektangel.
Smiener et 3x1 rektangel.
Stallen er et 2x1 rektangel.


Gjenvunnede Varer
De gjenvunnede varene du får under arrangementet kan byttes i eventbutikken i retur for kraftige gjenstander for å drive krigsinnsatsen din. Varene som byttes til denne valutaen under arrangementet vil forbli i beholdningen din når arrangementet avsluttes. Hvis du bestemte deg for å kjøpe Premium-poeng for arrangementet, tilbakestilles prisøkningen hver 24. time. Når arrangementet avsluttes, har du fortsatt 24 timer på deg til å få tilgang til arrangementsbutikken og bruke de gjenværende varene dine. Etter den tid vil arrangementsskjermen være utilgjengelig, varene fjernet og eventbutikken stengt. Vær oppmerksom på at når du overfører til en uformell verden, vil ikke varene og hendelsesforløpet bli overført til den uformelle verdenen.

Youtube
Gå til vår youtube side og se vår video om hendelsen her!

Endringer​

I fjor mottok vi klager på at kartstørrelsen var for stor for enkelte skjermer og oppløsninger, og det er derfor vi i år la til en glidebryter for å endre kartstørrelsen ganske fritt! <
Du finner den under ammunisjon og varer, som vist på bildet nedenfor:

image2022-5-6_15-27-16.pngGå nå ut og ødelegg disse landsbyene!We are looking forward to your feedback, which you can leave in this thread.

Your Tribal Wars Team
 
Topp