Event Den omreisende handelsmann

Mafa3k

Community Manager
Community Manager
Reaksjonspoeng
10
merchant_banner_600_75_px.jpgKjære spillere,

Den omreisende handler Midas er igjen her og igjen har behov for hjelpen din! Din jobb vil være å bevare ham under hans reiser, og sørg for at han når sin destinasjon.
Midas vil starte sin reise på 15. September klokken 14:00 og være på vei i 4 dager. Hans reise vil ende på 19. September kl 14:00.Forbedringer
Siden sist du møtte Midas, implementerte vi noen forbedringer til arrangementet.

  • Vi la til en knapp for å "løpe bort!" i kampskjermen. Dette gjør at du umiddelbart kan forlate en kamp. Rømme fra slaget vil telle det som tapt, inkludert alle negative effekter.
  • Vi la til et hint som informerer om manglende evne til å finne ekstra kister når alle kistekassene er fulle.
  • Vi la informasjonen om at leiesoldater kun kan få erfaring for de 20 første kampene om dagen til flere steder i hendelsesgrensesnittet.
  • De høyere milepælbelønningene er nå litt lettere å nå (ønsket avstand ble redusert).
Forsvare mot plyndrere
Under denne hendelsen må du forsvare kjøpmannen Midas ved å kjempe innkommende grupper av plyndrere med ditt horde av soldater. Hver av dem har forskjellige styrker og svakheter.

Plyndrerne du møter er tilfeldig valgt fra et basseng av varierende enheter med forskjellige offensive og defensive verdier. I hvert møte må du bruke mennene dine klokt, for å være seirende.

merchant_units_450px.pngKampen vil skje i svinger. På bunnen av kampskjermen ser du hvilken enhet som vil angripe når. Når en enhet angriper en annen, vil den redusere verdivurderingen med en tilfeldig valgt verdi innenfor den angripende kraften. Når en enhets defensiv verdi er redusert til null, slås den ut. Men vær ikke bekymret hvis leiesoldaten din blir slått ut. Han vil være tilgjengelig igjen i neste kamp. Nederst på skjermen finner du en stolpe som viser hvilken rekkefølge enhetene vil angripe. Den aktive enheten vises ved å ha et større ikon. For å angripe en enhet klikker du bare på den. En pil vil vise deg hvilken enhet som ble angrepet, og et tall vil vise skaden det tok. For å øke animasjonene og sikre litt dyrebar tid, finner du et alternativ nederst på kampskjermen.

Skulle du få følelsen du ikke vil kunne vinne et slag vil du finne en knapp for å "løpe bort!" i kampskjermen. Dette gjør at du umiddelbart kan rømme fra en kamp. Men det betyr at kampen vil telle som tapt, inkludert alle negative effekter.

Ved vellykket nederlag av plyndrere vil din gruppe gå videre og leiesoldatene dine får erfaring til å bli sterkere. Deres offensiv og defensiv evner forbedres, men det er også mer sannsynlig at de vil møte mer dristige motstandere underveis. Bare husk at leiesoldatene dine, mens de kan kjempe oftere, kun kan få erfaring fra 20 kamper per dag. Kistene derimot vil alltid inkludere ekstra erfaring for leiesoldatene dine.


trump2_turnorder.pngÅpning av kister
Når alle plyndre-enhetene er beseiret, vil du bli belønnet med en kiste. Disse kan inneholde flere elementer. For å se hva som kan potensielt inne, trenger du bare å klikke på kisten. Å åpne kistene vil ta litt tid, og du kan bare bære tre. Hvis du har nådd det maksimale av kistene, vil du ikke finne noen nye før et spor har åpnet seg. Så sørg for å låse dem opp regelmessig!

trump2_merchantroad.pngSelgeren Midas vil også belønne deg med ekstra belønninger jo nærmere du kommer til reisemålet. Du kan se de mulige fordelene som vises øverst. Men husk at bare vellykkede kamper bringer deg nærmere destinasjonen din! Hvis du mister eller løper fra en kamp, vil du miste litt av avstanden du allerede reiste.

Vi håper dette eventet faller i smak, og ønsker deg lykke til på din reise

Hvis du vil dele tilbakemelding med oss, kan du gjøre dette HER

-Ditt Tribalwars Team
 
Topp