Faktabørsen

Groverud

Aktivt medlem
Haha dette minner meg om en gang på ungdomsskolen. Vi hadde om fattigdom i samfunnsfag, og så skulle vi ha et gruppeprosjekt der vi skulle se på tiltak som kan hjelpe for å forebygge fattigdom her i verden. Det eneste problemet var at læreren min var en hardbarka libertarianer med mørkelilla meninger om hvordan goder skal fordeles i samfunnet. Han stappa huene våre fulle av allslags propaganda om at hvis bare alle får lov til å gjøre sin egen greie trenger ikke staten å tvinge oss til å hjelpe de som er mindre heldig stilt enn oss selv - vi kommer uansett til å gjøre det av egen fri vilje. Som blautmyk trettenåring uten sans for politiske meninger selv supet jeg til meg det hele omtrent som en alkoholisert svampebob i saharaørkenen som har funnet en oase av cider å bade i.

Vel, prosjektet skred fremover, vi fikk laga en heidundranes fin plakat der vi snakka om skattelette, frivillig veldedighet og allslags drid. Fikk 4+ eller noe sånt, noe. Good shit. Jeg tok med meg plakaten hjem og hang den opp utpå døra til soverommet mitt, over en Blink-182 poster med noe emobudskap om edderkopper og nightmare before christmas eller noe sånt. Så satte jeg meg foran PCen og logga på TW, godt fornøyd med dagens innsats. Vel, det viste seg at jeg var under heavy angrep på w10 på .net (tror jeg det var), så jeg fikk plutselig jærla mye å gjøre. Så plutselig, bare noen sekunder før jeg skulle snipe et helvetes damplokomotiv av et tog på vei mot en av byene mine kom fattern ravende inn på rommet med ølflaska i den ene hånda og knyttneven i den andre og bare "hva faen erre du har hengt opp på døra di sønn?" Fattern gikk på NAV på den tida, så han ble ikke så sjukt fornøyd da sønnen hans plutselig hadde funnet ut at velferdsstaten var for dumsnille dåsevesker. Fattern snubla seg vei over gulvet mens jeg stotrende prøvde å fortelle at "det var lektor Haraldsen som hadde sagt at- og jeg fikk 4+ altså- det var ikke meningen å-" men før jeg kom lenger knuste fattern ølflaska si i hodet på meg så glasskårene spratt, før han gjorde helomvending og reiv med seg plakaten min på vei av gårde på jakt etter mer øl. Jeg missa snipen min og måtte readle byen og bygge opp nuket på ny. Skamdrid.

Men han fikk jo banka litt vett inn i meg da, fattern. For han hadde jo rett, det er ikke sånn at noen liv er underlegne andre, vi er alle like mye verdt og fortjener alle å ha det bra. Så det så.

Okei takk for meg.
Den historien husker jeg godt Joachim :p
 

Fa Kua

Populær på forumet
Noe å utdype? Fair du ikke gidder fundere over livene til andre, men hvorfor påstå de er deg underlegne?
1. Hvordan vet du om du ikke funderer over det?
2. Ganske hardt å påstå noe slikt, på kanten til personangrep? Idk, virker i hvert fall mer rettet mot personen irl enn personen ig.
Underlegenhet går jo da på evner innenfor et visst område, for eksempel er jeg mange folk underlegen når det kommer til for eksempel kreativitet. Her handler det da om tribalwars(naturlig nok, vi er på twforum after all), hvor jeg som regel bruker liten tid på å fundere over hva dårlige(underlegne) spillere foretar seg fordi det uansett er og forblir ganske uviktig for min del.

Å kalle noen underlegen er ikke et personangrep, det er bare en ekvivalens av påstanden ‘jeg er bedre enn deg’, noe som er fullt lovlig å si på forum(sålenge det er snakk om ingame, selvfølgelig). Det at folk tar seg nær av litt banter får være deres egen sak, men jeg ser at innlegget ble missforstått og kan bare beklage det, jeg snakket selvfølgelig kun om ingame, noe annet hadde vært direkte rart da jeg ikke vet noe mer om Bobil enn navnet hans.

God natt
 

Fa Kua

Populær på forumet
Your post in the thread Faktabørsen was deleted. Årsak: Ikke kall andre underlegene deg!


@bobil would you like some fries with that salt?
 

bobil

Moderator
Seniormoderator
De nye verdenene blir ihvertfall store, hehe :p

Spørsmålet er jo hvor lenge de klarer å holde .net i live.

-A