Event Kampen om tårnet 2022

Mafa3k

Community Manager
Community Manager
Reaksjonspoeng
10
Langt nord er tre grupper fortapt i et stort slag. De har kriget i flere tiår, uten at noen har klart å komme ut som en seierherre. For å løse dette har de tilkalt hjelp fra stammene i sør mot verdifulle gjenstander i belønning. I sentrum av denne lange kampen står et mørkt og navnløst tårn med utsikt over det snødekte landskapet. Høyden og dets sterke vegger gir tårnet et stort strategisk overtak, men det er også et imponerende landemerke. Det ikoniske tårnet er grunnen til at dette slaget har blitt kjent som "Krigen om Tårnet".

Event: Krigen om tårnet


Kjære spillere,

Eventen krigen om tårnet starter Onsdag 7. desember, og varer frem til Onsdag 21. desember. Denne eventen vil ikke være tilgjengelig for oss på det norske markedet, men vi kan spille den på det internasjonale .net.

Endringer i 2019
Fix: Når du kjøper regimenter for pp, tilbakestilles ikke regimenttimeren på 8 minutter. Dette bør forhindre at spillere "mister" et gratis regiment, hvis de kjøpes rundt hele 60 minuttersmerket.

Som i fjor finner du den nye koordineringsfunksjonen i arrangementet. For hver sektor finner du +/- symboler som du kan indikere hvilke sektorer du angriper / forsvarer eller planlegger å gjøre det. Sektoren med flest spillere som indikerer et angrep eller forsvarsaksjon vil være glødende for å indikere at denne sektoren er lagene dine nåværende prioritet.

bott.jpg


Med vennlig hilsen,
Tribal Wars-teamet

Glory-Icon-80x80.pngRegiment-01.pngRegiment-02.pngRegiment-03.pngGlory-Icon-80x80.png
 
Topp