Matprat.TW

jannas666

Nytt medlem
Reaksjonspoeng
0
tja, alle huske vel han der dotten på tv..

la oss diskutere litt mat, mat tips, lette snacks man liker å lage.

er sulten..

Har en ytrefilet av lam på skjærefjøla..har bernaise saus og opphøggd pottitt, men er redd dette kan bli litt kjedelig, noen som har et tips åssen man kan gjøre disse ingrediensene litt mer spennende??
 
Reaksjonspoeng
1
tja, alle huske vel han der dotten på tv..

la oss diskutere litt mat, mat tips, lette snacks man liker å lage.

er sulten..

Har en ytrefilet av lam på skjærefjøla..har bernaise saus og opphøggd pottitt, men er redd dette kan bli litt kjedelig, noen som har et tips åssen man kan gjøre disse ingrediensene litt mer spennende??

Drøss på en dose sephyr fra nord italia. Det gjør fileten litt sterkere og ikke fult så tørr.
 

Jato Link

Forumstjerne
Reaksjonspoeng
590
Ha til noe kokt asperger og rosenborgkål så blir det diggere. Inneholder mange antiokkupanter også.
 
Topp