Oppdatering til version 8.210

Mafa3k

Community Manager
Community Manager
Reaksjonspoeng
10
Oppdatering til version 8.210


Hallo, Stammekrigere!


Den nye oppdateringen blir utgitt den 11.05.2020, og den vil inneholde følgende tillegg og endringer:

Kart grafikk overhaling


Dette er en biggie! Grafikken på kartet vårt blir fullstendig oppdatert. Dette er ikke bare gode nyheter for nye og mobile spillere, også Tribal Wars-veteraner vil være spesielt glade: Den nye kartgrafikken er basert på vårt klassiske verdenskart for Tribal Wars - ja, det aller første - men med nøye tegnet og gjengitt på ny grafikk!

Vi har aldri vært helt fornøyd med de siste kartgrafikkendringene, fordi den ikke refererte til det gamle designet godt nok, og det så alltid litt feil ut. Dessuten har kartet alltid vært litt utdatert når du spiller på mobil og høye oppløsninger, fordi landsbyene ble opprettet for mye mindre skjermstørrelser. For å gjøre kartet bedre, tok vi våre gamle eiendeler og tegnet dem fullstendig med høyoppløselig grafikk - endelig vil zooming inn ikke lenger føre til øye.

Alternativet for å bytte kartgrafikk vil bli fjernet på grunn av denne endringen. Men vi er sikre på at dette er en god avveining for at kartet endelig ser ut som det skal - og vi er sikre på at du også vil like det!Masseavvikling av adelsmenn


Ja, det er en annen ofte ønsket forespørsel fra lokalsamfunnet! Vi er glade for å kunngjøre at adelsmenn endelig kan masseavvikles!

Når du går til avvikle-menyen, vil du finne adelsmenn som har de samme masseavviklingsreglene enn andre enheter nå også. Ha det gøy å endelig trekke tilbake dine unødvendige snobber!Tilbakemeldinger


Hvis du vil dele tilbakemeldingene dine med oss, kan du gjøre det under denne kunngjøringen.

Tribal Wars-teamet ditt