Selvoppdaterende kart v13

Nikkow

Aktivt medlem
Lurer på hvordan man regner raskeste adlere? Er det tiden fra siste restart som teller eller fra første gang man blir sett på verdnen?
 

james bond077

Guest
Antall landsbyer adlet siden første adlede landsby delt på tid siden første adla by
 
Sist redigert av en moderator:

Torquemada

Populær på forumet
Formelen for utregning av raskeste adlere, er slik:

(Antall landsbyer adlet siden første adlede landsby)/(Tid siden første adlede landsby)
 

Nikkow

Aktivt medlem
Så folk som har restarta har egentlig besten ikke sjans på raskeste adler, siden de har måtte starte fra scratch til akademi to ganger
 

zippymaster

Blomstevase
Sist oppdatert 18 april, så ser ut som det har blitt noe feil her.

Beklageligvis vet jeg ikke hvordan disse lages og kan derfor heller ikke lage noe nytt, men om andre klarer dette blir det satt pris på.
 

Torquemada

Populær på forumet
Apr 22, 2013 - 09:25:53 EDT
Maps not updating:
---------------------------------------------------------
The machine the maps are created on was out of my physical reach all this past weekend, so I was unable to go there and hand restart it to fix its issue. Hopefully today (Monday), I can get the machine rebooted, otherwise it will definitely be tomorrow (Tuesday).


------

Det kan være en idé å høre med kartansvarlig for v13 om de nye kontinentene. Det er mulig vedkommende er nødt til å be om at de nye kontinentene skal legges inn.

Edit: Jeg har nettopp sjekket nettsidene, og det har seg slik at for å bli listet som dominerende stamme/spiller i et kontinent, må du være minst like stor, eller større i dette kontinentet sammenlignet med dine/deres andre kontinent(er). Så dersom du er størst i kontinentet, vil det nok ikke bli vist før eventuelt du blir adlet bort fra kontinentet og en spiller tar førsteplass i kontinentet IG. Og har 50% - eller mer - av størrelsen sin i dette kontinentet.
 
Sist redigert:

Shizzle

Velkjent medlem
Edit: Jeg har nettopp sjekket nettsidene, og det har seg slik at for å bli listet som dominerende stamme/spiller i et kontinent, må du være minst like stor, eller større i dette kontinentet sammenlignet med dine/deres andre kontinent(er). Så dersom du er størst i kontinentet, vil det nok ikke bli vist før eventuelt du blir adlet bort fra kontinentet og en spiller tar førsteplass i kontinentet IG. Og har 50% - eller mer - av størrelsen sin i dette kontinentet.[/QUOTE]

Men går det ikke ann å kontakte kartansvarlig allikevel, for å få frem kontinentene? Eller må vi vente på det du skrev der?