Godkjent Tidsberegningscript

DeletedUser

Guest
Navn: Tidsberegningscript
Dato: 07.11.13
Link: http://forum.tribalwars.co.uk/showthread.php?22798-Approved-Snipe-Calculator-(attack-support-planner)
Forklaring:
Gjør det enkelt å finne sendetider for troppene fra dine byer i sortert rekkefølge etter sendetid. Brukes fra Kombinert oversikten, så dersom man ikke er der allerede kan man trykke 2 ganger på scriptet. Man huker av/på de enhetene man ønsker å sende i toppen av oversikten. Deretter legger man inn ønsket trefftid og koordinatene til byen man skal angripe/støtte i boksen nesten øverst til venstre, som ser slik ut:

meh1.jpg


Når riktige enheter er valgt, tid og koordinater lagt inn trykker man GO, og man får opp en liste nederste på siden. Listen viser antallet av valgte enheter og sendetider og koordinatene for byen det skal sendes fra og til:
[spoil]
meh2.jpg
[/spoil]
Listen lar seg lett kopiere og kan limes inn i for eksempel notisblokkene.

Scriptet:
Kode:
javascript:$.getScript('http://team.tribalwars.co.uk/scripts/snipe.js');void 0;

Ved at det allerede eksisterer tilsvarende godkjent script, men dette fungerer ikke optimalt lenger. Man må holde Ctrl (Cmd på Mac) inne dersom man skal huke av og på enheter, samt at det inkluderer enheter man har huket vekk i tidene. Har forresten testet begge scriptene i Safari og Opera og forhørt meg med andre med tilsvarende problemer. Scriptet inneholder noe engelsk tekst: "Going to Combined overview" (dersom man ikke kjører det fra kombinert oversikten), "Go" og "Impossible to reach on time" (dersom man ikke har valgte tropper tilgjengelig eller ikke rekker frem i tide).

Takk til Castell0
 
Sist redigert av en moderator:

X O C O X

Velkjent medlem
Reaksjonspoeng
230
Det scriptet som ligger i førsteposten er utdatert grunnet den nye HTTPS-regelen som kom tidligere. Dette scriptet skal derimot fungere:

Kode:
javascript:$.getScript('https://media.innogamescdn.com/com_DS_UK/Scripts/snipe.js');void 0;
 
Topp