Event Tribal Wars 19år!

Mafa3k

Community Manager
Community Manager
Reaksjonspoeng
10
Kjære spillere,

Tribal Wars ble nettopp 19 år! For å starte feiringen vil den mektige ravnen åpne hvelvet vårt igjen, i en begrenset periode, for å gi deg sjansen til å få mystiske gjenstander som hjelper deg på slagmarken.

Dørene til hvelvet åpnes 13. juli klokken 14:00 og lukkes igjen 18. juli samme time.

Announcement.jpgEn gang per dag vil hvelvet avsløre innholdet for deg. Før du kan velge, blir varene blandet og skjult. Nå kan du velge en flis for å avsløre prisen som er skjult bak den.
Du får lov til å åpne en flis gratis hver 24. time. Tolv timer senere vil du få et nytt fritt valg. Men disse er bare gyldige for dagens dag, så sørg for å bruke dem før timeren går ut!

Ved siden av elementene kan du vinne, det er tre ravnebonuser du kan få. Disse vises også i linjen under banneret. En vil tillate deg å åpne neste flis gratis, en annen vil avsløre en tilfeldig flis for å vise deg hva som ligger under og gjøre det lettere for deg å bestemme om du vil ha det, og den tredje vil automatisk doble ditt neste valg. Husk at alle bonusene du avslører blir automatisk brukt til vårt neste valg; de overfører til og med til neste dag. Men det er ingen måte å lagre dem til senere. Så velg med omhu!

Når du har låst opp alle fliser, må du enten vente til telleren i øvre høyre hjørne løper ut, eller du kan bestemme deg for å fylle på flisene. Men pass opp! Varene vil være de samme som før; du får ikke et nytt utvalg. Elementene i hvelvet erstattes bare med nye når tidtakeren er tom.

Vi ønsker dere alle lykke til og kan ravnen gi dere lykke og lykke!

Ditt Tribal Wars-team
 
Topp