Tribaldefence - forsvarsoversikt

Johnny Knoxville

Populær på forumet
Reaksjonspoeng
320
Tribaldefence
Forsvarsoversikt

Introduksjon

La meg presentere et helt nytt verktøy jeg kaller "Tribaldefence"! Tribaldefence er et eksternt program som skal gi effektiv oversikt over stammens forsvarstropper.
Tribaldefence er ment som et ledelsesverktøy for bedre disponering av troppene som er hjemme og i støtte.

Gjennom programmet vil brukeren få en oversikt over hvor mange enheter som står i hver enkelt by, og hvor eventuell støtte fra gjeldene by er sendt.
Informasjonen blir samlet og brukes i to forskjellige funksjoner. Første funksjon er et kart over alle innrapporterte byer hvor hver enkelt by fargekodes basert på antall forsvarstropper i støtte og tropper hjemme. Den andre funksjonen er "Spiderwavedefence" som er en viderutvikling av pakke-systemet. Her vil hvert enkelt medlem få et antall tropper de skal sende i forsvar til en by basert på antall egne forsvarstropper de har hjemme. Det vil være mulig å legge egne buffere for å skåne frontspillere.


Kort innføring i programmet
Programmet baserer seg på innmeldt informasjon fra medlemmene i stammen. Noe som betyr at hvert enkelt medlem må sende inn informasjon om sine forsvarstropper. Å sende informasjonen gjøres enkelt med dette skriptet. Når skriptet brukes vil den som har forsvarsansvar i stammen motta en melding som kopieres og limes direkte inn i programmet ved hjelp av et annet script. Scriptene er mulig å hente inni programmet der ditt brukernavn enkelt kan skrives inn.
Etter man har limt inn informasjonen vil alle spilleren samles i en oversikt som brukes til de andre funksjonene. I oversikten vil det være mulig å legge til nye spillere, oppdatere spillere og slette dem.
Programmet baserer seg kun på det som står i meldingen, så jo mer oppdatert meldingene er jo mer korrekt blir informasjonen i programmet.
--> https://i.gyazo.com/55afe5baedfa835a79ff9b4ae1a25d27.mp4

I kartfanen vil man få en grafisk fremstilling av informasjonsiden. Her er det mulig å få fargekode etter antall tropper som står i støtte i enkelte byer og antall tropper hjemme. Dersom man holder over byene vil informasjon om byens koordinater, tropper hjemme og eventuell støtte vises. Trykker man på byer med støtte vil det tegnes linjer mellom byen som blir støttet og opprinnelsesby.
Kartet se sånn ut:
d64912d0c77d5b19e621315b2f158482.png

Spiderwavedefence er mest nyttig når man skal sette prestack som fordeles gjevnt utover stammen for å forminske tapet og korte ned oppbyggningstiden. I Tribaldefence fyller man kun inn koordinater og antall enheter man ønsker i stacken, så gjør programmet beregningene. Her er det mulig å legge til så mange byer man måtte ønske, finjustere med totalt antall forsvarstropper i stammen eller kun det som er hjemme, og selv bestemme om man vil ha avrundede eller eksakt antall. Dersom en spiller har front, vært kv eller deler samme nett er det mulig å justere hvor mange prosent (%) spilleren skal sende. Setter man den på f.eks. 50% de resterende spillerne sende litt mer for å dekke dette.
f2c6a5724890a3d255d9bcac23816c66.pngTilleggsinformasjon
Tribaldefence er lagd i Java, og man må ha Java installert på pcen for at det skal fungere. Tribaldefence trenger ingen installasjon siden det kjøres gjennom Java. All informasjon om forsvarstroppene vil bli lagret lokalt på pcen i et .txt-fil. Filen er det mulig å sende dersom det er et delt forsvarsansvar. Programmet må alltid ligge i samme mappe som filene for at det skal fungere.

Tribaldefence har innloggingsfunksjon med brukernavn, passord og tilhørende server. Hver bruker har kun tilgang til en server med info - dette vil bli utvidet i en senere oppdatering.
For å lage en bruker må man registere seg med brukernavn, passord, email og server. Da vil man få 2 uker prøvetilgang. Ønsker man videre tilgang er det mulig å bestille det.
All brukerinformasjonsforandring skjer manuelt og kan ta opp til en dag før det er oppdatert. Alle oppdateringer om egen bruker vil skje via mail.
Når programmet åpnes vil det være en news-feed som gir relevante nyheter.

Alle troppene blir regnet som forsvarsenheter slik det bare blir et tall på dem. Spyd, sverd og bue får verdien 1, mens TK får verdien 4 fordi de er fire ganger sterkere.
Når hver og en sender støtte må enkeltperson selv bestemme hva enn skal sende og balansere etter beste evne.

For å få programmet på pcen går du inn på denne linken
--> Link <--
Og laster ned en .rar-fil. Filen må du "pakke" opp et passende sted og etter det er det bare å kjøre programmet.

Lykke til!
 
Topp