Oppdatering Versjon 8.293

Mafa3k

Community Manager
Community Manager
Reaksjonspoeng
10
Versjon 8.293


Hei alle sammen,

Vår neste oppdatering vil bli utgitt 1.08 kl10, og med den vil det være to forbedringsideer fra deg, fellesskapet vårt, samt fire middels til store feilrettinger . For tiden jobber utviklerne våre med en rekke ting som ble foreslått av deg gjennom årene, og selv om det fortsatt er mye å jobbe gjennom der, vil vi gjerne høre flere av dine ønsker for spillet! Vi vil også peke på vår betaserver igjen, der du aktivt kan forme utviklingen av funksjoner, forbedringer og hendelser, og enda bedre: hvis du rapporterer en faktisk feil, vil du bli belønnet med Premium Currency som du kan få overført på en konto du velger.


Rapporter

  • For øyeblikket går de forankrede landsbygruppene over rapportforhåndsvisningene. I fremtiden vil disse forhåndsvisningene nå prioriteres og gå over landsbygruppene.
Mobil

  • Mens du er i nettleseren, kan du trykke og velge alle landsbyer for å sende gjeldende landsbyressurser denne funksjonen manglet på mobil. Jeg mangler dette på mobil så langt og man måtte trykke 100 knapper hvis de hadde 100 landsbyer. Denne funksjonen er nå lagt til.
Feilrettelser


Login

  • En sjelden hendelse med at noen spillere ikke kunne logge inn på kontoen sin ble løst.
Oppdragssystem

  • En gang i blant klarte ikke noen av våre spillere å fullføre et oppdrag, selv med alle kriteriene oppfylt for å gjøre det. Dette problemet er nå løst.
  • Svært sjelden ble noen spillere vist et annet språk i Oppdrag-systemet enn det de har satt opp for resten av spillet. Dette problemet er nå løst.
Marked

  • Når det var flere ressurser som skulle ankomme i samme sekund, ble bare den første ankomsten talt i stedet for summen av alle ankomstene. Dette ble endret nå og i fremtiden, prognosemakeren vil også kunne se de "forespurte ressursene", noe som gir deg mer nøyaktige avlesninger.
Feedback


Hvis du vil dele din tilbakemelding med oss, kan du gjøre det under denne kunngjøringen.


Vennlig hilsen,
Ditt Tribal Wars-team
 
Topp