Oppdatering Versjon 8.84

Status
Stengt for ytterligere svar.

Strat

Aktivt medlem
Reaksjonspoeng
29
Kjære spillere,

Vår nye oppdatering vil bli lansert Tirsdag 16 Mai mellom kl13:30 og 14:00.

Versjon 8.84 gir forbedringer for mentor systemet og utvider Stammeferdighets funksjonen med stammeoppgaver, som legger til en ny mulighet for å få prestisje. Oppdateringen inneholder noen små forbedringer i henhold til bruken av eksisterende funksjoner.

Forbedringer
Mentor forbedringer


Vi har oppdatert skjermbilde for mentor systemet med flere forbedringer. Nå kan du få en liste av tilgjengelige mentorer som du kan se igjennom. Det er også "ribbons" med viktig informasjon, som gjør det enklere å finne den rette mentoren. I tillegg kan også stammemedlemmer og venner bli foreslått som mentor av systemet. Vi har også gjort endringer i henhold til hvordan mentorer er valgt av systemet, som gir bedre resultater og at du får en mentor med masse erfaring.

Stamme oppdrag


Vi har lagt til en ny funksjon til Stammeferdighets systemet.(Dette gjelder kun verdener med de rette innstillingene).

Med denne funksjonen vil et ukentlig oppdrag bli lagt til for stammen og for hvert stammemedlem til å delta i. Prestisje kan opptjenes ved hver enkel fremgang og den generelle fremgangen av stammen. Dette er kalkulert med milepæler den enkelte spiller klarte og oppnå.

For øyeblikket er det 6 forskjellige oppdrag. Hver stamme for et tilfeldig oppdrag hver uke. Oppdragene er det samme for spillere i en stamme, men ikke nødvendigvis mellom stammene. Oppdrag størrelsen er i henhold til tiden en spiller har vært aktiv på verdenen, så den generelle verdien som kreves er lavere for nye spillere.

Fjerne notater på egne byer
Det er nå mulig å slette et notat du har satt på dine egne byer. Tidligere måtte du redigere notaten, slette all tekst og så lagre den. Nå kan du bare klikke på "X" i toppen av høyre hjørnet og bekrefte slettingen.

Snarvei til å sende melding
Å sende en melding i spillet kan nå gjøres ved å trykke på Ctrl + Enter på tastaturet.

Feilrettinger
Feil bilde ved bygge køen
Dette er nå rettet !.
 
Status
Stengt for ytterligere svar.