Topp 10 stammer

Sau1

Velkjent medlem
Reaksjonspoeng
143
Magnar gjør det smart i å fornærme hele teamet! Det er ikke noe regel for det ennå
 

freakey

Litt aktiv?
Reaksjonspoeng
11
Rangering Stammenavn Poeng til de 10 beste spillerne Totalpoeng Medlemmer Poeng per spiller Landsbyer Poeng per landsby
1 NATO - 1.596.220 : stammen vår, er ikke så mye å si om oss. god gjeng som nyter og spille sammen. vi har holdt rank 1 en stund, men har en hard front forran oss.

2 NO PLZ - 1.149.224 : No Plz er en av de stammen jeg har fått mest respekt for, er en ganske god gjeng med spillere her og nyter samarbeid med dem. ser ut som i mine øye en av de siste stammen som blir igjen :)

3 Virus - 1.050.310 : Virus er en kjempestamme når d kommer til defensivt samarbeid, vi i nato har gått på noen smeller mot dem. ser ikke ut som de gir seg med det, de har flere kjempegode spillere i stammen. selv mot front på hver side har de ikke gått ned noe særlig, men de siste dagene har de mista noen byer. :) blir nok en lang verden slik som de spiller :p

4 Lære - 950.675 : har ikke sett så mye til dem, har jo hvert sylvan som har endelig voknet. å vi fikk som forventa en del å gjøre :D ser ut som lære ikke er en gjeng som er dåligere virus. og samarbeidet mellom dem og virus har vært kanon så langt ut. håper de forsetter, men blir selvølgelig noen søvnløse netter. men virker som sylvan styrer denne skuten.

5 UF - 721.943 : vår ally. kjempe ledelse, enkelt å snakke med og gode til å bidra. men merg mellom dem og qq noe som ikke gikk helt etter planen etter at normennerne gikk over til virus. de har front mot rohan,bbz og lære. får se hvordan dette går, har god tro på disse folka!

6 BBZ - 318.590 : bbz har ikke sett så mye til de, usikker på om de har støtte flere plasser inne i virus land eller hva de gjør. skal jo selvfølgelig ikke undervurdere disse karene, får se hvordan d går :)

7 BK - 258.121 : disse gutta har vi i nato fronta mot siden starten. har ikke vært lett for oss i det hele tatt. ble mista en del når virus sto i ryggen deres. men uansett de vil ikke bort fra fronten og kjemper godt å det blir respektert.men 99 % def er ikke gøy med moral mot oss.

8 Rohan - 256.322 : veit ikke så mye om disse heller utn om at de fronter no plz og uf. har adla safe clostere til ollivander og gidd uf hodebry. men har blitt adla av dan og no plz spillere de siste dagene. så får vi se hvordan d går.

9 IRON -111.611 : en av de vi også var i front mot veldig tidlig, nekter og gi seg. er i allyen med virus og lære å elsker og skape hodebry for oss. liker disse karene, håper de forsetter å lage deff for d blir det ingen byer av :D

10 USta - 103.511: er vel de som er igjen etter aik forsvant, spent på og se hvor de går hen. vi får se hva de gjør videre.

var vel på tide noen skrev her igjen.
 
Sist redigert:
Topp