V21 - Faktabørsen

habbomannen

habbomannen
Reaksjonspoeng
551
Ok? Det er da ikke rett. Om du har en tropp og angriper en tropp i en by med mur 20, så kan ikke muren være under nivå 10 under selve kampen, selv om rambukkene river muren til 0.
 

benja81

Populær på forumet
Reaksjonspoeng
299
Regner med at det er en egen kalkulator på dette, men en kjapp tur på simulatoren viser at om en mur rives fra 20 til nivå 0 så tilsvarer det en kamp med de samme antall troppene men uten ram, til å ha samme mengde tap av tropper for en mur på nivå 11-14. Det effektive nivået på mur ser ut til å endres ut fra størrelses forskjellen på angrep og forsvar
 

DeletedUser

Guest
Fakta at MoaKing. ikke har sans for humor:

SXU8aY0.png
 

DeletedUser

Guest
Fakta er at noen må forklare meg hvordan denne farmegrensa fungerer? (Ja, har sett litt etter info)
 

Jato Link

Forumstjerne
Reaksjonspoeng
590
Fakta er at noen må forklare meg hvordan denne farmegrensa fungerer? (Ja, har sett litt etter info)

<hauls>2</hauls>
<hauls_base>3000</hauls_base>
<hauls_max>4000000</hauls_max>
Kilde

Da du opprettet kontoen kunne du farme 6000 ressurser per døgn. Du kan deretter farme 3000 ressurser mer for hver dag kontoen din blir eldre. I tillegg kan du farme 3000 ekstra for hver by du adler. Det betyr at farmlimiten stiger med 250 annenhver time og 3000 hver gang du adler en by.

Farmlimiten vil maksimalt stige til 4 millioner ressurser per døgn.

Hvor nærme limiten du er kalkuleres kontinuerlig fra de 24 siste timers farming. Farmlimiten blir med andre ord ikke stilt tilbake ved midnatt. I stedet vil hver ressurs du farmer bringe deg nærmere limiten helt til det er 24 timer siden du farmet ressursene.

Hvis du for eksempel farmer 1000 ressurser klokken 13:37:11 på onsdag, vil de 1000 ressursene telles med i oversikten over hvor mye du har farmet frem til torsdag klokken 13:37:11. Du vil altså ikke kunne farme dem på "ny" før ett døgn senere.

Dette betyr at hver gang du ligger under limiten taper du ressurser. Hvis du for eksempel farmer hele limiten på en gang hver dag, vil du en dag oppleve at du ikke rekker å farme noe som helst den dagen, ettersom limiten fra i går ligger for nær midnatt til at du rekker å farme mellom limiten reduseres og klokka slår 12.

Det beste er derfor å alltid ligge så tett opp mot limiten som mulig. På sikt vil det gjøre at du får farmet mest.
 
Topp